Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


13.05.24
5296 0 Печатать

5 речей, які спрощують життя бухгалтерам

Щоденна рутина, високий рівень відповідальності, постійні зміни законодавства - все це виснажує в щоденній роботі бухгалтера. І так хочеться трошки спростити собі життя, звільнивши час на щось цікаве і нове, або ж просто на відпочинок!

Разом з командою MASTER зібрали для вас 5 речей, завдяки яким виконання щоденних задач стає простішим та приємнішим. Користуйтеся та працюйте легко!

Спростити ведення звітності

Коли потрібно подати податкову звітність, звітність у пенсійний фонд, а тут ще й “зверху” просять прозвітувати за період… І дуже хочеться в цей момент натиснути одну кнопку, щоб всі ці звіти сформувалися автоматизовано, без купи ручної роботи. 

Функція “Універсальний звіт” в MASTER:Бухгалтерія дозволяє швидко подивитись всі аналітичні дані за різними рахунками та контрагентами. Можна робити оборотно-сальдову звітність, можна робити звіт по всім рахункам, а можна обирати декілька необхідних рахунків і аналітик і на основі них створювати звіт. До речі, аналітики та рахунки можна брати за зручний для вас період: по днях, тижнях чи місяцях.

Провівши аналіз роботи вашого підприємства, ви можете подати цей звіт керівнику чи головному бухгалтеру, аби вони розуміли реальний стан справ. Тож, ви маєте змогу налаштувати детальну оборотну звітність так, як її зручно використовувати саме вам!

А завдяки безшовним інтеграціям з контролюючими органами ви зможете дуже швидко формувати та подавати всю необхідну звітність. 

Поєднати бухгалтерію та роботу з кадрами

Набридло, що потрібно використовувати декілька різних сервісів для того, щоб і загальні операції проводити, і по зарплаті провести всі нарахування? Наші клієнти дуже цінують те, що MASTER це не просто один продукт з обмеженими функціями, це ціла екосистема, яка має безліч власних розширень та доповнень. 

Наприклад, комплект MASTER:Бухгалтерія + Зарплата і кадри це готове рішення для обліку зарплат на підприємствах усіх розмірів. Там передбачені табель, штатний розпис, деталі нарахувань відпусток/лікарняних і ще безліч всього на вашій базі, до якої просто додаються кадрові та зарплатні документи й довідники. І все це разом з іншими бухгалтерськими функціями.

Працювати без помилок

Точно знаємо, що кожен бухгалтер хоче, щоб “людський фактор” не викликав додаткових помилок і, як наслідок, додаткових питань від керівництва. А потім щоб не шукати годинами де ж та помилка була і як її виправити!

В MASTER:Бухгалтерія передбачений контроль системи по закриттю періоду. Тож, коли ви закриваєте період, система видає сповіщення про помилки або неточності в проведенні операцій, які були допущені. Таким чином їх можна одразу виправити, проконтролювавши все одразу. Це дуже зручно, адже будь-які неточності можна виправити максимально швидко та вчасно, а не за пів року раптово в найнезручніший момент.

Відстежити наявність оригіналів документів

Знаємо цю вічну біду з тим, що коли у вас не електронний документообіг, а офлайн, то оригінали рахунків та актів можуть губитись або забуватись. І тут є два варіанти: ввести в компанії MASTER:Документообіг для обміну інформацією з контрагентами, або скористатися зручною функцією прикріплення скану документа до вашої операції у MASTER:Бухгалтерія.

Так ви завжди будете бачити які оригінали вже є у системі, а чим треба обмінятися з контрагентами.

Мати під рукою інструмент, який буде актуальним для всіх сфер

Завжди хочеться мати впевненість у завтрашньому дні, а значить необхідно зростати як професіонал. Володіння різними програмами бухгалтерського обліку це ще один ключик до вашої цінності як на поточному місці роботи, так і на ринку праці. 

Тим паче коли мова йде про програму, яку ви можете застосувати в абсолютно будь-якій сфері: виробництво, торгівля, надання послуг, освіта, агро і навіть бюджетна сфера. 

Екосистему рішень MASTER ви можете збирати як конструктор під своє підприємство. До основного продукту можна додати функціональні додатки для аграрної сфери, для управління транспортом або медичної сфери. 

MASTER має продукти для бухгалтерів, що автоматизують виконання всіх можливих бухгалтерських операцій до кількох кліків, без ручного введення:

  • безліч типів операцій з основними засобами

  • всі валютні операції

  • цінники, проєкти цін і документи переоцінки для гуртової та роздрібної торгівлі

  • функціонал продажу та покупки

  • операції з комплектації/розукомплектації ТМЦ

  • налаштовані документи для складських операцій

  • і ще величезна кількість різних операцій, які будуть актуальними саме для вашого бізнесу.

Тож не гайте часу, а спрощуйте собі життя вже зараз!

Ознайомитись з програмами та замовити безплатну демоверсію ви можете за посиланням.

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям