Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


16.05.24
1088 1 Печатать

В Електронному кабінеті не відображається інформація про Z-звіти: що робити?

Які дії СГ, який направляв Z-звіти сформовані РРО /ПРРО до фіскального сервера, однак в Електронному кабінеті інформація щодо таких звітів відображається не в повному обсязі?

В приватній частині Електронного кабінету, розміщеного на офіційному вебпорталі ДПС, у режимі «Зведені звіти» меню «Дані РРО» надається можливість на отримання зведених звітів по днях (заданий період не повинен перевищувати 1 місяць) та в режимі «Чеки» меню «Дані РРО» надається можливість на отримання інформації даних фіскальних чеків (заданий період не повинен перевищувати 1 місяць).

Отже, якщо суб’єкт господарювання, який направляв Z-звіти сформовані РРО та/або програмними РРО до фіскального сервера, однак в Електронному кабінеті інформація щодо таких звітів відображається не в повному обсязі, то для перевірки та з’ясування причин виникнення помилки необхідно зробити скріншот з Елекронного кабінету та надіслати його з інформацією про помилку до ДПС на електронну пошту prro@tax.gov.ua

По материалам Категорія 109.12 "ЗІР"

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Тетяна
16.05.24 15:16

У 2022 році інформація по Z-звітам пів-року була відсутня, і коли з'явиться ніхто не повідомляв, повтікали всі як щури, хотіла перевірити дещо, та не змогла, а ви кажете з'ясування причин...А потім у 2023 прийшли з перевіркою перевіряти цей периіод - 2022 рік , по повній, і нікого не цікавило, що війна, відключення світла, сервер згорів... їм можна без Z-звітів, а нам - ні. 

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям