Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


01.05.24
494 0 Печатать

Уряд модернізує програму «Власна справа»

Уряд вдосконалює та робить доступнішою програму «Власна справа»

Однією з перших ініціатив уряду в рамках Плану відновлення України став проєкт єРобота, запущений у липні 2022 року. Ключовим компонентом цього проєкту стала програма «Власна справа».

Вона надає можливість отримати на безповоротній основі кошти для започаткування або розвитку бізнесу за умови створення робочих місць (хоча б одного-двох).

«Власна справа» користується популярністю і серед вже працюючих підприємців, і серед тих, хто лише планує зайнятися бізнесом та реалізацією комерційних ідей.

За неповні два роки гранти надано вже понад 15,6 тис. заявникам, а загальна сума виділених коштів перевищила 3,7 млрд грн.

Водночас держава постійно працює над спрощенням та збільшенням доступності програми, її адаптацією під умови, що змінюються.

Цього тижня «Власну справу» було вчергове модернізовано. Наразі триває чергова хвиля прийому заявок, скористатись державною підтримкою на створення чи розвиток бізнесу можна за посиланням.

По материалам Данило Гетманцев, голова податкового комітету ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям