Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


15.05.24
682 0 Печатать

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі товарами та напоями із використанням вендингового обладнання

ДПС України висловлює свою вдячність суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі товарами та напоями із використанням вендингового обладнання, за їх високий рівень податкової культури та свідомості при організації своєї господарської діяльності.

Завдяки сумлінному виконанню вимог чинного законодавства України такими суб’єктам господарювання станом на 01.05.2024 р. забезпечено реєстрацію та успішне використання 5 060 РРО/ПРРО на вендинговому обладнанні.

Слід зауважити, що Державна податкова служба України та її територіальні органи під час організації фактичних перевірок керуються виключно ризикорієнтованим підходом та здійснюють перевірки лише тих господарських одиниць, про які відсутня інформація щодо їх фіскалізації в інформаційно-комунікаційних системах ДПС.

Так, територіальними органами ДПС з початку 2024 року проведено 120 фактичних перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі товарами та напоями із використанням вендингового обладнання, в ході яких підтверджено 120 випадків порушення порядку проведення розрахунків, визначеного Законом України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

 Подальша робота у цьому напрямі триває та має постійний та системний характер.

По материалам ДПСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям