Пожалуйста. Вибачте #thank2#Helen_Marlen писав:Татьяна ТС, Вы тон немного смените, пожалуйста.Татьяна ТС писав:Не видумуйте, Кодекс нічого такого не говорить (в якій статті ви це вичитали)Helen_Marlen писав:Я полагаю, что 137.5 НКУ не имеет отношение к авансам за 9 мес 2016 года, потому что:
38. Платники податку на прибуток підприємств сплачують до 31 грудня 2016 року авансовий внесок з податку на прибуток у розмірі 2/9 податку на прибуток, нарахованого у податковій звітності за три квартали 2016 року.
Розрахунок такого авансового внеску подається платником податку у податковій декларації за три квартали 2016 року. Визначена в розрахунку сума авансових внесків вважається узгодженою сумою грошових зобов’язань.
У разі якщо платник податків не сплачує узгоджену суму авансових внесків з податку на прибуток підприємств протягом строків, визначених цим Кодексом, такий платник податків притягується до відповідальності у вигляді штрафу в розмірах, визначених статтею 123 цього Кодексу.
ЕСТЬ ПОДОЗРЕНИЕ, что ДЕКУ ЗА 9 ММСЯЦЕВ будут сдавать ВСЕ: и свыше 20 млн оборот и менее, именно в 2016 году, как компенсация, что теперь раз в год предприятия с оборотом менее 20 млн платят.
Есть у кого-то есть другая информация, буду благодарна!
Пока Кодекс говорит, что подавать деку и платить за 9 месяцев будут ВСЕ.
Я вам написала, що пишеться в ПКУ щодо малих підприємств, нічого не змінилось в 2016 році, все так як в 2015, здаємо річну декларацію і ВСЕ.
Если Вы не в курсе, то почитайте ст.38 подразделение 4 раздел ХХ переходных положений, а потом уже выдавайте свою безаппеляционное сообщение
типа "ничего не придумываете, кодекс ничего такого не говорит".
Потому и обсуждаем, что Кодекс "говорит". Другое дело как это буде реализовано для "малышей".
щодо малих підприємств, нічого не змінилось в 2016 році, все так як в 2015, здаємо річну декларацію