ПН з лютого по травень потрібно було зареєструвати до 15 липня. Виходить . якщо зареєстровані з 15 до 31 липня , то 10 %, з 01 по 15 серпня - 20% і т.д. Це моя думка. Але надіюсь, що штрафів все таки не буде. При "страшному" ковіді не було, А війна, то ТАК.... І карантин по ковіду діє. У мене тех є незареєстровані. Ліміту для реєстрації вистачає, але він по іншим кодам товару. Не всі постачальники ще пореєстрували ПН Пробувала відправити, блокують. От такий вибір під час війни: або штраф, або блок.
Штраф по ПДВ - помогите разобраться
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2642 рази
- Подякували: 1919 разів
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 5 разів
Добрый день!
Не показала НН на неплательщика в декларации и не зарегистировала ее. По регистрации можно повременить - лимита нет. А уточненку подать хочу. При этом не могу найти реквизиты для уплаты штрафа в 3%...пошлите меня куда надо, пожалуйста) Спасибо
Не показала НН на неплательщика в декларации и не зарегистировала ее. По регистрации можно повременить - лимита нет. А уточненку подать хочу. При этом не могу найти реквизиты для уплаты штрафа в 3%...пошлите меня куда надо, пожалуйста) Спасибо
- Ребекка
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
в електронному кабінеті "стан розрахунків" реквізити ПДВ
Добрий день, підкажіть будь ласка як можно повернути гроші з електронного рахунку ПДВ, коли немає реєстраційної суми, діяльності теж не ведемо.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 823 рази
- Подякували: 683 рази
Додаток 4 до Декларації з ПДВ
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р
Доброго дня. Прошу вашої допомоги. Так получилось що я не встигла зареєструвати податкові накладні за першу половину серпня 2022р. Розумію що накосячила. Як можно виправити цю помилку. Так щоб без штрафів. Не закидайте лаптями
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 647 разів
- Подякували: 179 разів
Добрий день, обнаружила в кабинете штраф по ПДВ. Пункт 120.1 - это несвоевременная регистрация, хотя я не помню такого, в 2023 году вообще не было исходящих НН. Где можно увидеть информацию за что конкретно штраф? И что писать в платежке, код 140? Спасибо