Не зовсім
Всі задекларовані ПЗ мають бути сплачені саме через СЕА ПДВ.
Не зовсім
Ну чому ж не зовсім, як у мене кожен місяць така ситуація. Історія така: був поданий уточнюючийна збільшення. Доплата по уточнюючому знялась з рахунка СЕА. Потім подали уточнюючий на зменшення і на бюджетному рахунку з'явилась переплата. На рахунок СЕА повернути не вдалось(податкова пише, що не той код податку вказано) і в результаті на рахунку СЕА недоплата, на бюджетному-переплата. По Декларації знімається частина коштів з переплати на бюджетному рахунку, а частину доплачую на СЕА і знімають звідти.Tasa писав: ↑31 січня 2024, 10:36Не зовсім
Всі задекларовані ПЗ мають бути сплачені саме через СЕА ПДВ.
І потім, переплата ж на бюджетному рахунку не може утворитись інакше, ніж зарахуванням з спецрахунка ПДВ. Значить зобов'язання оплачені з спецрахунка так чи інакшеAsia Svetlova писав: ↑31 січня 2024, 11:02Ну чому ж не зовсім, як у мене кожен місяць така ситуація. Історія така: був поданий уточнюючийна збільшення. Доплата по уточнюючому знялась з рахунка СЕА. Потім подали уточнюючий на зменшення і на бюджетному рахунку з'явилась переплата. На рахунок СЕА повернути не вдалось(податкова пише, що не той код податку вказано) і в результаті на рахунку СЕА недоплата, на бюджетному-переплата. По Декларації знімається частина коштів з переплати на бюджетному рахунку, а частину доплачую на СЕА і знімають звідти.
Кошти знімуть тоді, коли Держказначейство, по вказівці ДПІ, зніме кошти з вашого рахунку СЕА... Не треба хвилюватися, бо вони все одно своє знімуть!ОленаОлега писав: ↑27 червня 2024, 13:54Доброго дня!
Для реєстрації податкових нракладних поповнювала рахунок СЕА ПДВ. В електронному кабінеті платника податків у розділі "СЕА ПДВ-Реєстр транзакцій" ці гроші є по графі "Залишок на рахунку". Подала декларацію вперше за два роки роботи з сумою ПДВ до сплати. Сума ПДВ до сплати має бути знята з рахунку на який я закидала кошти? Бо залишилося 2 дні, а кошти так і не списалися і в Стан розрахунків з бюджетом так і висить що з 01.07. у мене буде борг. Це так і має бути???
А чи є у когось досвід повернення коштів з бюджетного рахунку на свій рахунок СЕА?