схоже, шо додатки/додаток не приєднані до УР...
Уточнююча по ПДВ
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2055 разів
- Подякували: 10353 рази
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2055 разів
- Подякували: 10353 рази
Тю! Не треба в УР млинці вкладувати, а тільки додатки...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 854 рази
- Подякували: 593 рази
Ви напевне це відправляєте в елкабінеті,і коли дає помилку про порушеність цілістності пакету,то це помилка в якомусь з додатківМаруся10 писав: ↑17 травня 2024, 08:34доброе утро, подскажите сдаю уточненку не принимает пишет:
Документ не може бути прийнятий - документ в електронному вигляді невідповідає затвердженому формату (стандарту) через відсутність заявлених у пакеті пов"язаних документів (порушено цілісність пакету)
не была вовремя зарегистрирована НН в марте, я ее зарегистрировала 27.03 и теперь делаю Уточненку и не принимает, подскажите в чем проблема, уже не соображаю, спасибо
-
- Знаток
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, виявила помилку за грудень 2022 року.
Мінусовий РК відобразила не в тому місяці (відобразила в декларації в тому місяці, коли була виписана - в жовтні, а потрібно було тоді коли була зареєстрована - в листопаді, бо зареєстрована з запізненням). Через це виникло перевищення в ел.кабінеті.
Питання - я подаю 2 уточнюючі за 2 різні місяці на зменшення та завищення ПЗ, штраф 3% мені теж нараховувати в УР?
Мінусовий РК відобразила не в тому місяці (відобразила в декларації в тому місяці, коли була виписана - в жовтні, а потрібно було тоді коли була зареєстрована - в листопаді, бо зареєстрована з запізненням). Через це виникло перевищення в ел.кабінеті.
Питання - я подаю 2 уточнюючі за 2 різні місяці на зменшення та завищення ПЗ, штраф 3% мені теж нараховувати в УР?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 823 рази
- Подякували: 683 рази
3% зараз не нараховуються. Я думаю, можна зробити так : уточнюючий за жовтень на збільшення ПЗ і за листопад -на зменшення ПЗ. Тільки не зрозуміла, до чого тут грудень22.Наталі1980 писав: ↑26 червня 2024, 16:16Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, виявила помилку за грудень 2022 року.
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1899 разів
- Подякували: 6521 раз
- Контактна інформація:
Заповнюємо з тими ж даними.
-
- Ученик
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, як виправити помилку. В червні за квітень подали УР, до граничного терміну подачі декларації за травень. То ж у травневій декларації відобразили в рядок 16.2 суму коригування, яку по ідеї потрібно було відобразити в декларації за червень. Зараз хочу відкоригувати травень і зняти рядок 16.2.
А що тоді ставити в рядок 16.1 за червень? Якщо за травень коригування пройде в липні. Чи залишити, як є? За червень плануємо подавати на відшкодування. Хотілося, щоб цифри відповідали дійсності.
А що тоді ставити в рядок 16.1 за червень? Якщо за травень коригування пройде в липні. Чи залишити, як є? За червень плануємо подавати на відшкодування. Хотілося, щоб цифри відповідали дійсності.