порекомендуйте квалифицированную аудиторскую фирму
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 341 раз
Порекомендуйте кваліфікованого аудитора. Потрібна разова консультація з бухобліку. Щоб відповів на одне-два питання письмово. Особиста зустріч не потрібна, все віддалено. Питання не складне, багато це часу не займе. Тільки аудитор ! "Вільні стрільці-консультанти" йдуть мимо. Мені потрібна консультація з печаттю аудитора (аудиторської фірми).
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 88 разів
навеяло ... из жизни ... об аудиторской фирме ...Sancho Panza писав:Порекомендуйте кваліфікованого аудитора. Потрібна разова консультація з бухобліку. Щоб відповів на одне-два питання письмово. Особиста зустріч не потрібна, все віддалено. Питання не складне, багато це часу не займе. Тільки аудитор ! "Вільні стрільці-консультанти" йдуть мимо. Мені потрібна консультація з печаттю аудитора (аудиторської фірми).
была у нас бухгалтер филиала ... украла Х,Хмлн.грн. - на от момент $ = 8,0, схему не буду описывать,
мы сами подали в милицию, завели уг дело, ее посадили, переотчитались в налоговую, пенсионный, и т.д. - давно было, а налоговая насчитала НДФЛ, штраф и т.п. на сумму украденных денег
мы обратились в аудиторскую фирму, а те ответили (письменно) - правильно, есть НДФЛ, штраф ... такое
пошли в суд (на ппр налоговой) - суд сказал - нет НДФЛ