Увага! Невизнання податкової звітності!

SAAT
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 39 разів

Повідомлення SAAT »

Шановні колеги! Хочу попередити всіх, що ДПІ перейшла до старих(ще азіровських") форм збирання грошей! Я отримала "лист щастя" про те, що моя декларація з ПДВ за квітень 2024(подана вчасно 20.05.2024) вважається невизнаною податковою звітністю тому, що дата, що стоїть у декларації - 17.05.2024, а не 20.05.2024. Ну звісно, дату ставить программа, у день створення звіту. Далі я його перевіряю, затверджую у керівництва і т.п. При цьому може пройти кілька днів... То ж тепер я маю два виходи - подати нову(з запізненням і штрафом(За ЩО????) :dash: , або йти судитися, бо як погоджусь на перший штраф 340 грн., то потім отримую невизначену кількість листів і актів камералки, але вже за кожну по 1020 грн. ТОЖ БУДЬТЕ УВАЖНІ!!!

Asia Svetlova
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 823 рази
Подякували: 684 рази

Повідомлення Asia Svetlova »

Це не новина. ДПС давно дає роз'яснення, що неспівпадіння дати подання і дати на звітності є привід для невизнання звітності
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р

Capitoshechka
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 70 разів
Подякували: 529 разів

Повідомлення Capitoshechka »

Asia Svetlova писав:
04 червня 2024, 12:30
Це не новина. ДПС давно дає роз'яснення, що неспівпадіння дати подання і дати на звітності є привід для невизнання звітності
Цікаво... А що ж тоді вони своє ПЗ не налаштують таким чином, щоб воно відразу відсікало такі декларації і не приймало?
треба або труси знімати, або хрестик надівати.
Сьогодні приймаємо, через тиждень вже вважається що не прийняли...
Треба податковій підказочку ще дати - як невизнати звітність за багато минулих періодів.
Колись дуже давно одна людина тут на форумі писала, що податкова перевірила дані установи в сертифікаті і виявилося, що в сертифікатах ключів адреса була стара вказана (адресу змінили, а ключі ні). І за увесь цей період звітність була невизнаною. От де розгулятися можна!
А деякі навіть при зміні назви установи ключі не міняють (особисто таких знав) - здають звіти старими ключами, в яких назва установи не відповідає дійсності
Колись ще в Київській русі
На віче предки говорили:
Якщо зустрінеш десь, колись
Одразу бий кацапа в рило!
Кацапа звідусіль жени!
Хай здохне в ямі при дорозі!
Ти подаєш йому води
А він вже сере на порозі

Відповісти

Повернутись до “Перевірки, штрафи”