949-645/ШС ПДВLEYLA писав:Подскажите, штраф за несвоевременную регистрацию НН какими проводками провести в 1с 8.3?
645-311
949-645/ШС ПДВLEYLA писав:Подскажите, штраф за несвоевременную регистрацию НН какими проводками провести в 1с 8.3?
Пишіть те що у приписі, 130-Енни писав:Підскажіть платимо штраф по перевірці по держпраці до сплати 4173,00 з підприємства що писати в призначенні платежу *;130;єдрпоу ; и т.д . Какой код 130? в їх приписах тільки розр.рах.
так в приписі тільки рахунок.і банк 899998.Tasa писав:Пишіть те що у приписі, 130-Енни писав:Підскажіть платимо штраф по перевірці по держпраці до сплати 4173,00 з підприємства що писати в призначенні платежу *;130;єдрпоу ; и т.д . Какой код 130? в їх приписах тільки розр.рах.камеральної перевірки підрозділів податків і зборів з юридичних осіб* , імхоСкрытый текст
Сплата грошового зобов'язання, визначеного за результатами
Дивіться самі.Енни писав:Tasa писав:Скрытый текст
Пишіть те що у приписі, 130-Енни писав:Підскажіть платимо штраф по перевірці по держпраці до сплати 4173,00 з підприємства що писати в призначенні платежу *;130;єдрпоу ; и т.д . Какой код 130? в їх приписах тільки розр.рах.камеральної перевірки підрозділів податків і зборів з юридичних осіб* , імхоСкрытый текст
так в приписі тільки рахунок.і банк 899998.
призначення нема взагалі і дозвонитись не реально
пишу 130...
так взагалі не писати 130? як би ви робили?Tasa писав:Дивіться самі.Енни писав:Tasa писав:Скрытый текст
Пишіть те що у приписі, 130-камеральної перевірки підрозділів податків і зборів з юридичних осіб* , імхоСкрытый текст
так в приписі тільки рахунок.і банк 899998.
призначення нема взагалі і дозвонитись не реально
пишу 130...
Адже у вас зовсім не ПЗ по камералці да ще й податковою... Але це моє імхо. Я б так не писала.
Посмотрите «Конституцию Украины», статью №60 – очень доходчиво написано.Vvk писав:Подскажите, пожалуйста, если на предприятие пришло Постановление об обращении взыскания на заработную плату директора, при этом Директор запрещает перечислять средства с его заработной платы. Чем это грозит для предприятия и бухгалтера?
Оплатіть ч/з директораЕкатерина2808 писав:Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, ТОВ 3-я група, створене але не діюче, здавали декларацію нульову і здали пізніше термінів. Прийшов штраф на 170 грн. Якщо фірма не діюча поки, на рахунках коштів немає, можна заплатити через касу банку від ТОВ цей штраф?Чи не буде це неправомірним? Чи необхідно вносити кошти на розрахунковий рахунок і тільки з рахунку оплачувати? Буду дуже вдячна за допомогу)
Повернутись до “Перевірки, штрафи”