Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


09.01.23
4840 0 Печатать

ФОП - загальносистемник без доходів подав декларацію з інших підстав: чи подавати порожній додаток з ЄСВ?

Чи подають ФОП на загальній системі оподаткування, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, та члени фермерського господарства (крім тих, які припиняють підприємницьку діяльність) Додаток ЄСВ 1 з нульовими показниками у складі Податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – Декларація), якщо протягом звітного року дохід від підприємницької діяльності не отримувався, проте є обов’язок із подання Декларації з інших підстав?

Фізичні особи – підприємці на загальній системі оподаткування, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, та члени фермерського господарства не подають додаток ЄСВ 1 «Розрахунок сум нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску» у складі Податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – Декларація), якщо протягом звітного року дохід від підприємницької діяльності не отримувався, проте є обов’язок із подання Декларації з інших підстав.

По материалам Категорія 201.06 "ЗІР"

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям