Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


14.03.23
11350 10 Печатать

Нові правила розблокування податкових накладних

Державна податкова служба України розробила презентаційні матеріали щодо зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

З презентаційними матеріалами можна ознайомитися нижче.

По материалам ДПСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Татьяна
14.03.23 09:18

Скільки часу забирає це розблокування. Стежити за кодами, новий товар - це 100% блок і таблицю заздалегіть не приймають. Та верніть хоча б правила до 14.10.2022р. І отакий город городити не треба було б. ДОСТАЛИ!!!!!!!

Ответить
  • Татьяна
14.03.23 09:22

Чем дальше в лес, тем больше дров!!!!!!Господи и за что людям деньги платят?!!!!ДОСТАЛИ!!!!!!ЖИЗНЬ У БУХГАЛТЕРОВ УДАЛАСЬ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ответить
  • Наталія
14.03.23 09:42

Я знаю як врятувати економіку Україну - всіх податківців в реальний сектор економіки. Вони розбираються у всьому: допусках до електромонтажних робіт, у врожайності. Чому такі цінні спеціалісти проїдають мої податки, а не працюють на благо Держави?

Ответить
  • Елена
14.03.23 16:14

РЕДАКЦИЯ, опять тупо передрали карикатуры? Ну нельзя было написать текстом? вы с бухгалтерами работаете - мы 90% в очках! Как читать ваши ссылки и сноски? Картинки размазанные, не четкие!
У вас работники там тупо передирают статьи на других сайтах, или все-таки как-то пытаетесь доносить вменяемо инфо? Ваша работа последнее время разочаровывает

Ответить
  • Надежда
15.03.23 09:38

Нормативні документи у вигляді  коміксів.

Ответить
  • ІринаКиїв
14.03.23 23:38

дуже здивувалась  приписці зі знаком оклику на 6 сторінці
"Вказаний перелік не є вичерпний!"
Це як зрозуміти?  Грош ціна таким правилам,  коли  немає  чіткого переліку але є красиві картинки. Скільки б тих документів не подавав,  а більше  документів ніж є в наявності,  подати просто неможливо, як і скаканути вище  власної  голови,  а все-рвіно буде приходити відмова і приміткою "не подані  первинні документи,  чи виписки,  чи договори,  чи є  якісь бамажки  просто...". То коли ж буде чіткий  перелік,   а не оце бла-бла-бла???

Ответить
  • Надежда
15.03.23 09:43

 Це як інструкціях та ПКУ в кінці речення "тощо".
Коли в черговий раз приходив податківець касу перевіряти та стрічечки розматувати,  ми його зустрічали - О, Тощо прийшов!

Ответить
  • Nadin
15.03.23 00:25

 ну який ідіот-інвестор прийде   для ТОГО - щоб отримувати  подібні знущання над собою? висновок - влада, яка діє за подібним сценарієм- є ворог для   нашої країни.

Ответить
  • Наталья
27.03.23 11:40

Ситуация: подала документы на разблокировку, клиент не платит поставку, ждет. В письме описываю полный цикл: хранение, покупка, транспортировка, оплата, продажа, транспортировка, оплата. До покращень блокировали часто, но алгоритм разблокировки работал. Сейчас покращення. Приходит ответ: дайте дополнительные доки по транспортирвке. Делаю вывод, что в первом письме они остановились на первом абзаце. А это еще неделя ожидания и задолженности за товар. Твари!!

Ответить
  • Наталья
27.03.23 22:18

Коллеги, кто уже получил Повідомлення про надання дод пояснень? Что нужно отправлять в ответ ?? отправила J13078 Повiдомлення про подання додаткових пояснень,необхiдних для розгляду питання прийняття 
комiсiєю регiонального рiвня рiшення. Сервер отклонил по причине відсутнє Повідомлення по данной НН. 

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям