Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


21.03.23
988 0 Печатать

Пенсійний фонд проінформує Фонд соцзахисту осіб з інвалідністю про створені робочі місця

Відповідно до ст. 19 Закону України “Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні” від 21.03.1991 р. № 875-XII, Пенсійний фонд зобов’язаний надавати Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю інформацію з Держреєстру застрахованих осіб про створення роботодавцями робочих місць для осіб з інвалідністю, про зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю, необхідної для обчислення кількості робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю відповідно до нормативу.

Для реалізації цієї норми розроблено проект постанови Правління Пенсійного фонду. У документі, зокрема, затверджена форма (у вигляді таблиці), за якою надається інформація суб'єктами інформаційного обміну. Зазначена інформація надається в електронній формі шляхом передачі інформаційних файлів в обсягах та за змістом, необхідних для здійснення повноважень відповідно до покладених на них завдань.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям