Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


27.03.23
2264 0 Печатать

Як роботодавцям надсилати списки для бронювання працівників

Мінекономіки у листі від 22.03.2023 р. № 2704-20/12365-03 пояснило, в якому форматі подавати списки військовозобов'язаних, які пропонують до бронювання на період мобілізації та на воєнний час.

Погоджені Генштабом ЗСУ (СБУ, Службою зовнішньої розвідки) за результатами розгляду щодо повноти заповнення та наявності обґрунтувань списки військовозобов'язаних, які пропонуються до бронювання на період мобілізації та на воєнний час (далі - списки), подані відповідно до п. 4 - 8 цього Порядку № 76, Генеральний штаб ЗСУ (СБУ, Служба зовнішньої розвідки) подає Мінекономіки.

Мінекономіки рекомендує подавати список до Мінекономіки в паперовій та/або електронній формі (у форматах Excel та PDF). Відповідна інформація зазначена у листі від 06.02.2023 р. № 2704-20/4897-03.

При чому, неподання Мінекономіки списку в електронній формі (у форматах Excel та PDF) суттєво подовжує строк його опрацювання та перевірки, що безпосередньо впливає на оперативність прийняття рішення про бронювання військовозобов'язаних.

У випадку подання списків у електронній формі (через систему електронної взаємодії органів виконавчої влади (СЕВ) або засобами електронної пошти) повторно рекомендується також подавати Мінекономіки списки у форматах Excel та PDF.

Мінекономіки розглядатиме списки виключно після їх погодження Генеральним штабом ЗСУ (СБУ, Службою зовнішньої розвідки).

Зверніть увагу, погодження списків регіональними (територіальними) органами СБУ або Служби зовнішньої розвідки Порядком № 76 не передбачено.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям