Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


20.05.23
884 0 Печатать

Як відкрити і використати банківську картку єВідновлення

Існує два способи відкриття спеціалізованого рахунку єВідновлення в одному з банків-учасників програми:

  • відвідати фізичне відділення банку-партнера та відкрити картку з допомогою працівників установи;
  • відкрити картку онлайн у мобільному застосунку банку-партнера.

Під час заповнення заяви на виплату в Дії, ви можете також вибрати банк, в якому хочете відкрити картку і вас автоматично перенаправить на їх застосунок.

Наразі до програми підключені 5 банків: monobank, ПриватБанк, Сенс Банк, А-Банк, ПУМБ. Список банків-партнерів поповнюватиметься в міру їх підключення до єВідновлення.

Як можна скористатися карткою?

Після прийняття рішення комісією про надання допомоги та зарахування коштів на картку, їх можна витрати лише на будівельні матеріали чи послуги підрядників, які є учасниками програми єВідновлення.

Перелік цих компаній у вашому регіоні, а також детальну інформацію про програму, можна буде побачити найближчим часом на сайті єВідновлення.

Наголошуємо, що кошти з картки єВідновлення не можна зняти готівкою. Також інформуємо, що перераховувати кошти з поточного рахунка на інші рахунки, поповнювати баланс карти єВідновлення неможливо.

ВАЖЛИВО! У разі прийняття позитивного рішення, кошти будуть зараховані на відповідну банківську карту автоматично. Жодних додаткових дій, окрім описаних вище, робити не потрібно. Так само, як і повідомляти будь-яку конфіденційну інформацію співробітникам банку чи стороннім особам.

Окрім цього, додаткову інформацію можна отримати, звернувшись на спеціальну урядову гарячу лінію 1545 (кнопка 2) або чат-боти Урядового контактного центру за посиланням: TelegramFacebook; «Урядовий контакт центр» у Viber.

Також можна звернутися до команди підтримки Дії, надіславши повідомлення на сторінках Дії в Facebook, Telegram та Viber.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям