Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


19.05.23
2999 16 Печатать

Бізнес скаржиться Гетманцеву на блокування ПН

Голова податкового Комітету ВРУ Данило Гетманцев доповів про результати роботи електронної приймальні з січня по квітень 2023 року.

Отримано: більше 339 звернень з проханням розглянути скарги, пропозиції громадян та бізнесу. 

Значну частину листів становили звернення зі скаргами на протиправне блокування ПН, віднесення платників до переліку ризикових та неврахування таблиці даних платника ПДВ.

Розгляд таких питань здійснювався по кожному конкретному зверненню, аналізуючи весь масив податкової інформації.

За наслідком розгляду таких звернень:
•  зареєстровано більше 2590 податкових накладних;
•  виключено з ризиків більше 22 суб’єктів господарювання;
• ДПС виконано близько 12-ти рішень суду щодо задоволення інтересів низки суб’єктів господарювання

Оперативно відпрацьовую і звернення, які надходять через мережу Facebook.

Громадяни надсилають інформацію щодо можливих правопорушень при торгівлі підакцизною продукцією, зловживання посадових осіб, а також інші дані, які є корисними під час покращення роботи податкових та митних органів.

Водночас 35% заявників після детальної перевірки роз’яснено про відсутність підстав для задоволення їх скарг.

Д. Гетманцев нагадує, що звернення, скаргу чи пропозицію Ви можете надсилати на адресу електронної приймальні: hetmantsev@rada.gov.ua

По материалам Д. Гетманцев, голова податкового Комітету ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Ирина
19.05.23 07:39

Як це працює? пожаліймося царю, він добрий, він нас помилує? що за театр абсурду? Закон? ні, не чули((( Де кагось покарали, за те,що по результатам розгляду скарг виконано? Я так розумію, що там настільки вже критична сітуація була, що зовсім ніяк не можно було намахати платників(((

Ответить
  • Елена
19.05.23 09:34

Пожаловались волку, что в лесу пропадают зайчата...

Ответить
  • Татьяна
19.05.23 09:36

Навіть огидно читати і  не смішно.

Ответить
  • Веселий бухгалтер
19.05.23 10:27

А двавайте  пожаліємся голові Верховного суду

Ответить
  • діна
19.05.23 10:27

нас явно тримають за дурнів.....реально  ті ж асоціації - так це вовчара - ЦЕ знущання задумав- .. для бізнеса..

Ответить
  • Angry accountant
19.05.23 12:59

діна, звичайно за дурнів...є сумніви?

Ответить
  • Анна
19.05.23 10:35

Насправді вже дійсно мало випадків з блокуванням. Одну дві накладні блокує із всіх, але можна розблокувати надаючи пояснення. Неможливо виправити систему без метода спроб і помилок. Тому поки так.

Ответить
  • Світлана
23.05.23 10:13

Анна, дійсно мало, а 60 штук за квітень заблокованих, як вам? Подали таблицю прийняли автоматично, потім через два дні відхилили, що є контрагенти ризиковані, люди добрі ви в своєму розумі таке писати, ДПС нехай розбирайться з тими контрагентами, я надала всю документацію стосовно свого підприємства, на вході буд роботи і на виході, в мене не футболки на вході, а на виході буд. роботи, сволочі та й годі, ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І контрагенти зараз по судам бігають знімають ці статуси, а це роки вибачте.  Як далі працюватим, хто понесе за це відповідальність??? ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!

Ответить
  • Надежда
20.05.23 09:30

Анна, Тобто за словами Г-на 65% випадків блокування були безпідставні? А у 35% - недостатня кількість працівників та основних засобів? 

Ответить
  • Елена
19.05.23 13:27

Анна, а вы случайно не бухгалтер верховной рады?  Давно мечтаю об этой должности...

Ответить
  • Елена
19.05.23 13:26

Анна, давно вы гадости не писали, давно.У вас всегда были комменты в поддержку Гетманцева, против бизнеса. Не удивлюсь если вашими комментами сам Данило отчитывается Зе за свою работу

Ответить
  • Angry accountant
19.05.23 13:01

Анна, а коли Ви пояснення формуєте, скажіть чи не витрачаєте Ви той час якого так бракує?  Задля чого?  Які ризики, наприклад, в орендній операції?

Ответить
  • ХХХХХХХХХХХ
19.05.23 10:43

Анна, пане Даниле, перелогіньтесь😏

Ответить
  • Инна
19.05.23 10:55

Анна, дві із всіх. А всіх це скільки - 2 чи 2000 штук. Це має велике значення.

Ответить
  • Алиса
19.05.23 14:19

А что то никто не пишет про штрафы от инвалидов,зашла на сайт ПФ и увидела расчет штрафа и оплата до 15.04.сейчас ПФ передает отчет автоматически в  фонд инвалидов и штраф у кого их нет.

Ответить
  • Angry accountant
19.05.23 23:03

Алиса, так ці штрафи вже давно...навіть не пам'ятаю відколи, я в Фонді ще колись доказувала, що в штаті був і є інвалід, штрафонули на копійки, що не зареєструвалась в Фонді. А так, загальне правило 8-ма людина - інвалід, якщо не на повний рік, то хоча б  6 міс.і пару днів, тоді норматив виконано. Де більший штат, по формулі. Нічого нового тут як раз. Правильніше б сказати, що головний біль знову у роботодавців, а у людей з обмеженими можливостями від цього полегшень не стало. Держава проблеми складає на голову бізнесу, тепер ще і військовий облік. Хоча все ж оцифровані, всі звіти є, ПФУ штрафи за норматив по інвалідам вміє накладати, то і всю інфо для ВО також можно там же знайти. 

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям