Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


01.06.23
1673 1 Печатать

Держава буде стимулювати роботодавців для працевлаштування поранених військових

Завдяки нормам ухваленого в першому читанні законопроєкту № 5344-д вдасться повернути наших поранених бійців до активного, економічно незалежного життя.

Про це заявила народна депутатка, голова парламентського Комітету із питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова.

«Законопроєктом № 5344 розбудовується третя колона, яка дає можливість, якщо документ буде ухвалений, повернути наших поранених військових до активного економічно незалежного життя. Перша колона - це, звісно, лікування. Вона у нас вибудована. Друга частина - це реабілітація. А от третьої частини - адаптації на робочому місці - наразі як системи в Україні не існує», - зазначила парламентарій.

За її словами, щоб створити стандарти, обладнання розумного місця для різного роду людей, які втратили функціонал на війні, потрібен закон, що зобов’язав би Кабмін опрацювати такі стандарти.

«Після опрацювання відповідних стандартів, треба розробляти систему субсидування таких робочих місць. Тож, якщо ми розбудуємо третю складову, у нас буде закінчений повний цикл для повернення до активного економічно незалежного життя всіх поранених демобілізованих бійців», - підсумувала народна депутатка.

По материалам ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Angry accountant
02.06.23 01:25

Як? Перевірками та штрафами? 
В разі потреби людину і так візьмуть на роботу, не важливо чи то в минулому був воїн. А от перекладати на голову бізнесу все, не потрібно. 

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям