Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • У який термін справляється збір за виграш на бігах на іподромі?

У який термін справляється збір за виграш на бігах на іподромі?


Згідно із ст. 9 Декрету Кабінету Міністрів України від 20.05.93 №56–93 із змінами та доповненнями (далі - Декрет) збір за виграш на бігах справляється адміністрацією іподромів з осіб, які виграли в грі на тоталізаторі на іподромі, під час видачі їм виграшу.
Відповідно до ст. 19 Декрету місцеві податки і збори перераховуються до бюджетів місцевого самоврядування в порядку, визначеному Радами народних депутатів, якими вони встановлюються.
Тобто, збір за виграш на бігах справляється адміністрацією іподромів з осіб, які виграли в грі на тоталізаторі на іподромі, під час видачі їм виграшу та підлягає перерахуванню в бюджет у терміни визначені рішенням відповідної Ради народних депутатів.
Окрім того слід зазначити, що відповідно до пп. 5.3.1 п. 5.3 ст. 5 Закону України від 21 грудня 2000 року № 2181-III „Про порядок погашення зобов’язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами” із змінами та доповненнями (далі – Закон № 2181-ІІІ) платник податків зобов'язаний самостійно сплатити суму податкового зобов'язання, зазначену у поданій ним податковій декларації, протягом десяти календарних днів, наступних за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого підпунктом 4.1.4 пункту 4.1 статті 4 цього Закону для подання податкової декларації.
Згідно з п. 1.11 ст. 11 Закону № 2181-ІІІ податкова декларація, розрахунок (далі - податкова декларація) - документ, що подається платником податків до контролюючого органу у строки, встановлені законодавством, на підставі якого здійснюється нарахування та/або сплата податку, збору (обов'язкового платежу).

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям