Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Що включає в себе поняття „новий транспортний засіб” в контексті Закону України від 11.12.91 №1963-ХІІ „Про податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів”?

Що включає в себе поняття „новий транспортний засіб” в контексті Закону України від 11.12.91 №1963-ХІІ „Про податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів”?


Під поняттям „нові транспортні засоби”, в контексті Закону України від 11.12.91 №1963-ХІІ „Про податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів”, слід розуміти транспортні засоби, які ніколи не були зареєстровані. У тексті товарної номенклатури Митного тарифу України (додаток до Закону України „Про митний тариф України” від 05.04.01 №2371-ІІІ) до текстового опису товарних угруповань, де класифікуються транспортні засоби, наведено пояснення: „новими транспортними засобами вважаються такі, що не мають актів державної реєстрації уповноважених органів, які дають право на експлуатацію”.
Таким чином, новими транспортними засобами у контексті товарної номенклатури вважаються транспортні засоби, на які уповноваженими державними органами не видавалися акти реєстрації, що дають право експлуатації цих транспортних засобів.

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям