Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Чи звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції з імпорту товарів морського промислу, що здійснюються суднами зареєстрованими у Державному судновому реєстрі України або Судновій книзі України?

Чи звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції з імпорту товарів морського промислу, що здійснюються суднами зареєстрованими у Державному судновому реєстрі України або Судновій книзі України?


Відповідно до п. 5.4 ст. 5 Закону України від 03.04.97 №168/97-ВР “Про податок на додану вартість” із змінами та доповненнями звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції з імпорту товарів морського промислу (риба, ссавці, мушлі, ракоподібні, водні рослини тощо, охолоджені, солоні, морожені, консервовані, перероблені в борошно або в іншу продукцію), видобутих (виловлених, вироблених) суднами, зареєстрованими у Державному судновому реєстрі України або Судновій книзі України. Операції з подальшої поставки зазначених товарів будь-якими особами оподатковуються у загальному порядку.

Теги
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям