Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Який розмір орендної плати за землю може бути встановлений у 2008 році міською радою у договорі на оренду земельної ділянки не сільськогосподарського призначення для юридичної особи?

Який розмір орендної плати за землю може бути встановлений у 2008 році міською радою у договорі на оренду земельної ділянки не сільськогосподарського призначення для юридичної особи?


Відповідно до ст. 21 Закону України від 06.10.98 №161-ХIV «Про оренду землі» (із змінами і доповненнями внесеними Законом України від 28.12.2007 № 107-VI “Про державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України”) річна орендна плата за земельні ділянки, які перебувають у державній або комунальній власності, для всіх категорій земель, крім земель сільськогосподарського призначення, не може бути меншою трикратного розміру земельного податку, що встановлюється Законом України "Про плату за землю" та не може перевищувати 12 відсотків їх нормативної грошової оцінки. При цьому у разі визначення орендаря на конкурентних засадах може бути встановлений більший розмір орендної плати, ніж зазначений у цій частині.

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям