Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • За якою формою та в який термін подається розрахунок орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності?

За якою формою та в який термін подається розрахунок орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності?


Відповідно до ст. 14 Закону України від 03.07.92 № 2535-ХІІ «Про плату за землю» платники орендної плати за земельні ділянки державної або комунальної власності (крім громадян) самостійно обчислюють суму земельного податку та орендної плати щороку за станом на 1 січня і до 1 лютого поточного року подають відповідному органу державної податкової служби за місцезнаходженням земельної ділянки податкову декларацію на поточний рік за формою встановленою наказом ДПА України від 20.12.2005 №588 “Про затвердження форми податкової декларації орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності”.
За нововідведені земельні ділянки платником податку подається податкова декларація протягом місяця з дня виникнення права на нововідведену земельну ділянку.

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям