Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


04.03.23
20847 7

Як отримати 1000 доларів США допомоги українцям

Ця стаття буде на тему як отримати благодійну допомогу від проекту $1K Україна 🇺🇦 Сімейний додаток #StandWithUkraine. За цим проектом практично кожен українець може претендувати на допомогу.

 

У ній Ви дізнаєтесь:

- як подати заявку на допомогу на 1 тисячу доларів США;

- хто може претендувати допомогу від цієї благодійної організації;

- чи можна дізнатися про результат розгляду заявки на допомогу та коли буде допомога;

- чи можуть вкрасти мої конфіденційні дані.

 

Також рекомендую своє відео, де показую на прикладі, як подавати заявку на допомогу, за посиланням: https://youtu.be/gE7twV8DU6A 

 

Як подати заявку на допомогу на 1 тисячу доларів США

 

Щоб подати заявку на цю допомогу, потрібно перейти за посиланням: https://airtable.com/shrvfSCquvjgdEJPy та заповнити всі поля, які там від Вас просять.

 

Хто може претендувати на допомогу від цієї благодійної організації

 

Допомогу від цієї благодійної організації може отримати майже кожен, кому знайдеться спонсор. Програма працює так: Ви подаєте заявку, її реєструють, та шукають для Вас спонсора, як правило, серед громадян США, який готовий допомогти людям з України та трохи полегшити їхнє існування під час війни. Якщо такий громадянин перебуває – то Ви отримуєте допомогу, а якщо ні – не отримуєте. Гарантій, хто отримає допомогу, а хто ні, не дається. Проте, за останніми даними, вже понад 11000 сімей таку допомогу отримало. І цей проект рекламується на багатьох серйозних каналах. Тому він справді є і справді працює. Тут уже більше справа везіння – комусь пощастить, комусь ні. Але шанси мають практично кожен.

 

Чи можна дізнатися про результат розгляду заявки на допомогу та коли буде допомога

 

Ні, на жаль, не можна. За результатами подання заявки Ви отримаєте повідомлення дякую, Ваша заявка прийнята та буде розглянута. І все, жодних більше можливостей відслідковувати статус заявки, як на порталі є Допомога, немає.

Ця благодійна організація сама просить, щоб їм не писали, не питали про статус розгляду заявки, вони не мають можливості відповідати на повідомлення. Тому просто подаємо заявку та просто чекаємо.

 

Чи можуть вкрасти мої конфіденційні дані

 

Дуже часто питання від передплатників. Так, дійсно, для подання заявки на допомогу і від цієї організації, і від будь-якої іншої, потрібно дати дуже особисту інформацію, ПІБ, дату народження, адресу проживання, номер банківської картки, фото, профілі в соцмережах, склад сім'ї.

І так, їх оброблятимуть. Без цього, на жаль, зараз не працює нічого. Навіть коли багато хто з Вас подав заявку на порталі єДопомога, там теж брали багато особистих даних. У будь-яких фондах, які надають допомогу, те саме.

І всі ці фонди також можна зрозуміти. Інакше як вони перевірять, чи є така людина і чи є правдивою та інформація, яку вона подає.

Звичайно, якщо Ви категорично проти подання своїх даних комусь – це Ваше право. Але тоді і ні на яку допомогу, на жаль, Ви не зможете претендувати. Або дані та допомога, або нічого.

Крім того, на жаль, у вік інформаційних технологій незаконним шляхом і за дуже маленькі суми зараз можна отримати особисті дані практично будь-кого, навіть якщо Ви взагалі ніяких заявок на допомогу не подавали.

На жаль, це так, ніхто не застрахований.

Але відрізнити шахраїв від організацій, які справді надають допомогу, досить просто.

- ці благодійні організації не просять 3 цифри позаду Вашої банківської картки (код CVV) та термін її дії. IBAN номер просити можна, номер картки теж, але не термін дії і не 3 цифри позаду Вашої банківської картки. Також вони не просять пін-коду;

- ці благодійні організації не просять зареєструватися в якихось додатках для азартних ігор або в якихось казино робити ставки;

- справжні благодійні організації не просять жодних передоплат.

І якщо при подачі заявки відбувається щось із перерахованого вище, значить Ви маєте справу з шахраями. Якщо ні – то спокійно подавайте заявку на допомогу.

 

У цій статті я розповіла, як отримати благодійну допомогу 1000 доларів США від проекту $1K Україна 🇺🇦 Сімейний додаток #StandWithUkraine. Про те, як подавати заявку на виплати, як перевіряти її статус і як виправляти в ній помилки чи технічні неполадки, вже опубліковано безліч відео та статей, з якими Ви можете ознайомитися. Також є безліч відео та статей про те, хто і на які виплати має право.

Також рекомендую своє відео, де показую на прикладі, як подавати заявку на допомогу, за посиланням: https://youtu.be/gE7twV8DU6A 

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Ярмо
05.03.23 12:45

Допомогають мовчки, нічого не збираючи документально...

Ответить
  • Галина
05.03.23 21:09

Ярмо, тільки адресно можливо без зловживань

Ответить
  • Валентина
06.03.23 13:02

Дякую

Ответить
  • ЕленаНик
12.03.23 13:28

А як щодо оподаткування такої допомоги? Її треба буде декларувати, якщо отримаеш?

Ответить
  • Вера Тарасенко
14.03.23 21:45

ЕленаНик, Благотворительная помощь доходом не считается. С нее налоги не платятся

Ответить
  • Татьяна
13.03.23 09:40

ЕленаНик,ви спочатку отримайте..

Ответить
  • Андрій
29.03.23 22:52

Так, програма відверто збирає особисті дані нічого не пропонуючи натомість. Звичайна пастка для наївних прохачів. Ні в чому не переконую, прошу, люди, думайте, що робите, вмикайте здоровий глузд. Миру й Перемоги всім!

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям