А Ви прорахуйте як робила попередній бухгалтер. Ви обіди продаєте дешевше собіівартості, я так розумію, тоді як би Ви повинні скласти ще одну податкову накладну на різницю, між собівартістю і тою сумою за яку Ви їх реалізуєте. Звичайно податкова не хоче бачити мінус по Загальній Декларації.Julidem писав:
LyudMila76, если так, то у меня ПК нааамного больше ПЗ, обеды дешевые, стоимость газа и света ого-го. Выходит минус по результату в деке, звонят с налоговой и ругаются, типа у вас не должно быть минусового значения, т.к. вы с/х предприятие и в столовой питаются ваши же работники, ставьте все в спец.деку! А иначе угрожают проверками и актами на разбирательство почему минус?
Я понимаю что им конечно надо чтоб был плюс и пополнение бюджета, а мне как быть? Поставлю в спец, а потом мне впаяют проблем. Я в растерянности. Раньше по загальным у нас всегда было плюсовое значение и оплата в бюджет, пусть и небольших сумм. Я так поняла главная бухгалтер избегала этого минуса путем включения НН в разные периоды ПК, сейчас же я этого сделать не могу....
Ось що я ще знайшла
Відображення у податковій звітності з ПДВ вартості обідів, приготовлених власним працівникам. Операції з надання обідів своїм працівникам с.г. підприємство має право відобразити в скороченій декларації з ПДВ за умови, що обіди виготовлено з власної с.г. продукції, продукти харчування, з яких виготовлено обіди, належать до груп 1-24, 4101, 102, 4103, 4301 УКТЗЕД (п. 209.7 ст. 209 Податкового кодексу), та якщо у свідоцтві про реєстрацію підприємства суб’єктом спеціального режиму оподаткування зазначено вид діяльності, який відповідає постачанню таких продуктів харчування. Якщо хоча б одна з цих умов не виконується, підприємство відображає вартість наданих обідів у загальній декларації з ПДВ.