Шеймус писав: ↑02 лютого 2024, 09:43UA51100270000073549 це третій рівень Одеської Теріторіальної Громади,Nepogoda писав: ↑01 лютого 2024, 18:44Доброго вечера, коллеги!
Подала деку по земле на 2024 год. Пришла квитанция 2 - не принята с таким текстом:
Виявлені ПОМИЛКИ:
Попередження: ДПІ, визначена для ТГ Одеська по КАТОТТГ UA51100270000073549, це ДПІ 1447 відповіно до розподілу повноважень у зв'язку 3i створенням територіальних громад. Повторне надання декларацй' не потрібне
відправник: Державна податкова служба України
В прошлом году были указаны те же реквизиты при подаче. Как это понимать?
але кода ДПІ 1447 в довіднику податкових інспекцій не має.
Можливо раніше була, а зараз об'єдналась з іншою, можливо у вас помилка в ДПІ 1447
Код ДПІ з номером 14.. тягне в Миколаївську область
[/q
Это меня и удивило. Я подавала отчет в Малиновскую инспекцию, где находится и зарегистрирована ТОВка. В прошлом году везде указывала КАТОТТГ Малиновского района, дека была принята. Летом позвонили из ДПИ и попросили подать уточненку, исправив в "шапке" код Малиновской ТТГ на код городской ТТГ. Внутри таблицы оставить код Малиновского КАТОТТГ. В этом году сделала, как было в уточненке, которую приняли. Что самое интересное, что уточнялись в прошлом году и деки по недвижимости таким же образом.
В этом году дека по недвижке принята, как и та что уточнялась. Парадокс.
Податок на землю і оренда землі
- Nepogoda
- Высший разум
- Дякував (ла): 287 разів
- Подякували: 415 разів
- Nepogoda
- Высший разум
- Дякував (ла): 287 разів
- Подякували: 415 разів
Nepogoda писав: ↑02 лютого 2024, 12:23Удалось дозвониться в налоговую. Их ответ, если подавали 31 числа, то у них на сайте был системный сбой, потому такая ерунда пришла в квитанции 2. Сказали пересдать. Удалось.Шеймус писав: ↑02 лютого 2024, 09:43UA51100270000073549 це третій рівень Одеської Теріторіальної Громади,Nepogoda писав: ↑01 лютого 2024, 18:44Доброго вечера, коллеги!
Подала деку по земле на 2024 год. Пришла квитанция 2 - не принята с таким текстом:
Виявлені ПОМИЛКИ:
Попередження: ДПІ, визначена для ТГ Одеська по КАТОТТГ UA51100270000073549, це ДПІ 1447 відповіно до розподілу повноважень у зв'язку 3i створенням територіальних громад. Повторне надання декларацй' не потрібне
відправник: Державна податкова служба України
В прошлом году были указаны те же реквизиты при подаче. Как это понимать?
але кода ДПІ 1447 в довіднику податкових інспекцій не має.
Можливо раніше була, а зараз об'єдналась з іншою, можливо у вас помилка в ДПІ 1447
Код ДПІ з номером 14.. тягне в Миколаївську область
[/q
Это меня и удивило. Я подавала отчет в Малиновскую инспекцию, где находится и зарегистрирована ТОВка. В прошлом году везде указывала КАТОТТГ Малиновского района, дека была принята. Летом позвонили из ДПИ и попросили подать уточненку, исправив в "шапке" код Малиновской ТТГ на код городской ТТГ. Внутри таблицы оставить код Малиновского КАТОТТГ. В этом году сделала, как было в уточненке, которую приняли. Что самое интересное, что уточнялись в прошлом году и деки по недвижимости таким же образом.
В этом году дека по недвижке принята, как и та что уточнялась. Парадокс.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 84 рази
- Подякували: 15 разів
ПСБУ 32
4. Терміни, що використовуються в національних положеннях
(стандартах) бухгалтерського обліку, мають таке значення:
Інвестиційна нерухомість - це нерухомість (земельна ділянка,
споруда, будівля (частина будівлі) або їх поєднання), утримувана
власником або орендарем відповідно до договору фінансової оренди з
метою отримання орендних платежів та/або збільшення власного
капіталу, а не для використання у виробництві та постачанні
товарів, при наданні послуг та для адміністративних цілей або
продажу в процесі звичайної діяльності.
Операційна нерухомість - нерухомість (земельна ділянка,
будівля, споруда (частина будівлі) або їх поєднання), утримувана
власником або орендарем відповідно до договору фінансової оренди з
метою використання у виробництві та постачанні товарів, при
наданні послуг та для адміністративних цілей.
Балансова вартість активу - вартість активу, за якою він
включається до підсумку балансу.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 212 разів
- Подякували: 30 разів
Добрый день уважаемые коллеги, помогите найти выход из сложившейся ситуации.
Неприбыльная организация- Гаражный кооператив, у нас был договор аренды земли с Харьковским городским советом, срок которого закончился 01.11.2023 года и дальше мы его не сумели продлить.
Декларацию по аренде земли на 2024 год я не сдавала, т.к. не было договора на основании которого мы можем арендовать землю.
Недавно мне пришло письмо с налоговой, в котором говорилось про финансовую,административную, уголовную ответственность в связи с неподачей декларации.
Вопрос:
Должна ли была я подавать Декларацию по аренде земли, если договора на эту аренду нет?
Один из членов кооператива- юрист утверждает, что пока не прислали договор на расторжение мы обязаны были сдавать декларацию и платить налог на аренду земли.
Но это мнение юриста, что по этому поводу думают бухгалтера?
Буду благодарна за любую информацию.
Неприбыльная организация- Гаражный кооператив, у нас был договор аренды земли с Харьковским городским советом, срок которого закончился 01.11.2023 года и дальше мы его не сумели продлить.
Декларацию по аренде земли на 2024 год я не сдавала, т.к. не было договора на основании которого мы можем арендовать землю.
Недавно мне пришло письмо с налоговой, в котором говорилось про финансовую,административную, уголовную ответственность в связи с неподачей декларации.
Вопрос:
Должна ли была я подавать Декларацию по аренде земли, если договора на эту аренду нет?
Один из членов кооператива- юрист утверждает, что пока не прислали договор на расторжение мы обязаны были сдавать декларацию и платить налог на аренду земли.
Саме так, як стверджує юрист.Okcana писав: ↑28 липня 2024, 08:59Добрый день уважаемые коллеги, помогите найти выход из сложившейся ситуации.
Вопрос:
Поки орендуєте земельну ділянку, треба декларувати та сплачувати ( якщо термін дії договору закінчився, все рівно декларуєте та сплачуєте)
Повертаєте земельну ділянку - не декларуєте, не сплачуєте.