Любі друзі! ФОП 2-ї групи палає бажанням перейти на 3-ю групу (5%) і заповнює відповідну заяву...
Питання: заповнювати ТІЛЬКИ пункт "5.2. Зміна ставки та групи" ??? І більше нічого (КВЕДи, місце діяльності), бо нічого не міняється???
А перехід з групи в групу це в Заяві "Реєстрація (перехід)" чи "Внесення змін" ???
"Внесення змін".
"Реєстрація (перехід)" — при рєстрації платником єдиного податку, або при переходу з загальної системи оподаткування
Добрий день, Яков! Скажіть, будь ласка, а де цю заяву про "внесення змін" взяти взагалі?...
Добрий день! Підкажіть будь-ласка, я зовсім недавно почала вести фоп і ще не зовсім розібралась, у нас послуги з надання оцінки майна, всі гроші йдуть тільки на банківський рахунок фоп( так було завжди) , нам теж потрібно ставити прро?
Добрий день! Підкажіть будь-ласка, я зовсім недавно почала вести фоп і ще не зовсім розібралась, у нас послуги з надання оцінки майна, всі гроші йдуть тільки на банківський рахунок фоп( так було завжди) , нам теж потрібно ставити прро?
Нема розрахункової операції — нема обов'язу встановлення РРО (ПРРО)
Добрый день! ФОП на 3й группе пропустил подачу Деки за 6 месяцев и соотвественно не уплатил ЕН за 2й квартал. Обнаружил только сейчас. Доход во квартале был. Как поступить- включить доход в Деку за 9 месяцев и оплатить ЕН. Или все таки подать вначале за 6 месяцев и потом за 9 месяцев? Какие штрафы ему прийдется уплатить?
Добрый день! ФОП на 3й группе пропустил подачу Деки за 6 месяцев и соотвественно не уплатил ЕН за 2й квартал. Обнаружил только сейчас. Доход во квартале был. Как поступить- включить доход в Деку за 9 месяцев и оплатить ЕН. Или все таки подать вначале за 6 месяцев и потом за 9 месяцев? Какие штрафы ему прийдется уплатить?
все таки подать вначале за 6 месяцев и потом за 9 месяцев
Добрий день.Підкажіть,будь ласка,на який рахунок сплачує податки ФОП,зареєстрований на окупованій території (Херсонська область).На ті,що ї були? Чи є якісь зміни?
ФОП вирішив почати працювати,але ВПО не оформлював,прописку не змінював. Чи можна сплачувати єдиний та ЄСВ на старі рахунки?
Заздалегідь дякую )
Добрий день панове
ФОП 3гр. хоче здати в оренду н/п м.Київ.
Де можна знайти мін. вартість кв.м. від місцевих рад.
Читаю бюджет на 2023 і методику розрахунку,,, ну це наскільки я розумію для комунальної власності?
а для приватної власності.як визначити вартість оренди кв.м?