Фінансовий звіт малого підприємства

Звітність, адреси районних відділень
Ірина Terry
УченикУченик

Повідомлення Ірина Terry »

Добрий вечір. Будь ласка може мені хтось допомогти та підказати що робити. У нас зменшився статутний капітал з 17000грн на 13900грн. Як мені це відобразити у фінансовому звіті малого підприємства? І як можно подати уточнюючий фінансовий звіт за минулий рік? Бо то трапилось 2 роки тому.

Шеймус
Оракул
Оракул
Подякували: 98 разів

Повідомлення Шеймус »

Ірина Terry писав:
23 лютого 2025, 23:06
Добрий вечір. Будь ласка може мені хтось допомогти та підказати що робити. У нас зменшився статутний капітал з 17000грн на 13900грн. Як мені це відобразити у фінансовому звіті малого підприємства? І як можно подати уточнюючий фінансовий звіт за минулий рік? Бо то трапилось 2 роки тому.
За рахунок чого зменшився статутний капітал?

Ірина Terry
УченикУченик

у зв'язку з виключенням одного засновника з числа учасників Товариства. Все вже зроблено, протоколи і довідки, та мені потрібно правильно відобразити все у Фінансовому звіті малого підприємства, який я зараз роблю за рік (рядок1400), а може і ще десь. Шукаю інформацію на цей випадок та ніяк не можу зрозуміти.

Шеймус
Оракул
Оракул

Повідомлення Шеймус »

Ірина Terry писав:
24 лютого 2025, 20:59
у зв'язку з виключенням одного засновника з числа учасників Товариства. Все вже зроблено, протоколи і довідки, та мені потрібно правильно відобразити все у Фінансовому звіті малого підприємства, який я зараз роблю за рік (рядок1400), а може і ще десь. Шукаю інформацію на цей випадок та ніяк не можу зрозуміти.
Ще рядок 1425
на початок року ваша цифра з мінусом
на кінець року цей рядок з прочерком
За умов, що цей засновник не сплатив свою долю до статутного капіталу, а потім вийшов із засновників.

Ірина Terry
УченикУченик

Шеймус писав:
25 лютого 2025, 12:15
Ірина Terry писав:
Ще рядок 1425
За умов, що цей засновник не сплатив свою долю до статутного капіталу, а потім вийшов із засновників.
Дякую вам дуже за вашу відповідь. Підкажіть будь ласка ще, якщо у рядку 1425 є цифри? У мене там у скобках (9,0) на початок та (8,9) на кінець року. У рядку 1400 я маю 17,0 на початок та 11,4 на кінець.

Шеймус
Оракул
Оракул

Повідомлення Шеймус »

Ірина Terry писав:
25 лютого 2025, 15:58
Шеймус писав:
25 лютого 2025, 12:15
Ірина Terry писав:
Ще рядок 1425
Дякую вам дуже за вашу відповідь. Підкажіть будь ласка ще, якщо у рядку 1425 є цифри? У мене там у скобках (9,0) на початок та (8,9) на кінець року. У рядку 1400 я маю 17,0 на початок та 11,4 на кінець.
Щось у вас накручено....
на початок року рядок 1400 був зареєстрований статутний капітал 17,0
на початок року рядок 1425 не внесена частка до статутного капіталу (9,0)
загалом 17,0-9,0=8,0

виходячі з ваших цифр:
протягом року до статутного капіталу внесено 0,1
рядок 1425 зменьшується 9,0-8,9=0,1
але питання так і залишається - за рахунок чого зменшився статутний капітал?

якщо зменшився на частку несплачего до статутного капіталу , то цифра має бути 17,0- 8,9=8,1
але у вас 11,4
щось не так...

Перегляньте протоколи загальних зборів про частки засновників, які вони були и яким чином були внесені до статутного капіталу (грошами, основними засобами, меблями)

Ірина Terry
УченикУченик

Дякую вам дуже. Будь ласка чи можете ви мені підказати як робити уточнюючий фінансовий звіт малого підприємства за минулий рік? Чи просто де я можу знайти цю інформацію? Дякую заздалегідь.

Шеймус
Оракул
Оракул

Повідомлення Шеймус »

Ірина Terry писав:
28 лютого 2025, 00:20
Дякую вам дуже. Будь ласка чи можете ви мені підказати як робити уточнюючий фінансовий звіт малого підприємства за минулий рік? Чи просто де я можу знайти цю інформацію? Дякую заздалегідь.
Як виправити помилки в бухобліку та фінзвітності
https://www.balance.ua/news/post/kak-is ... tchetnosti

Відповісти

Повернутись до “Статистика”