Акциз. Электронное администрирование

нива
Высший разум
Высший разум
Повідомлень: 802
З нами з: 20 квітня 2012, 04:33
Дякував (ла): 622 рази
Подякували: 222 рази

Повідомлення нива »

Anna_90 писав:
16 липня 2020, 16:54
Як подати корегуючу довідки про розпорядника акцизного складу? Невірно вказали серійний номер витромітра.
Я ж правильно розумію, якщо в нас АЗС з двома резервуарами, то я вношу дані паливних колонок в Табл 1 і Табл 2?
І чи потрібно заповнювати графік роботи?
В таб.1 вы указываете данные уровнемеров. Вы установили уровнемеры на резервуары?
В таб.2 вы вносите данные расходомеров. Но т.к. у вас АЗС, то колонка является расходомером, поэтому указываете данные колонки.
Если АЗС работает без выходных таб.3 не заполняеете.
Как откорректировать справку - читайте в самой справке внизу.

Anna_90
Знаток
Повідомлень: 15
З нами з: 03 липня 2019, 10:30
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Anna_90 »

А если уровнемеры не установлені? Как заполнить табл. 1?
Востаннє редагувалось 16 липня 2020, 23:02 користувачем Anna_90, всього редагувалось 1 раз.

Anna_90
Знаток
Повідомлень: 15
З нами з: 03 липня 2019, 10:30
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Anna_90 »

нива писав:
16 липня 2020, 17:38
Anna_90 писав:
16 липня 2020, 16:54
Як подати корегуючу довідки про розпорядника акцизного складу? Невірно вказали серійний номер витромітра.
Я ж правильно розумію, якщо в нас АЗС з двома резервуарами, то я вношу дані паливних колонок в Табл 1 і Табл 2?
І чи потрібно заповнювати графік роботи?
В таб.1 вы указываете данные уровнемеров. Вы установили уровнемеры на резервуары?
В таб.2 вы вносите данные расходомеров. Но т.к. у вас АЗС, то колонка является расходомером, поэтому указываете данные колонки.
Если АЗС работает без выходных таб.3 не заполняеете.
Как откорректировать справку - читайте в самой справке внизу.
А если уровнемеры не установлені? Как заполнить табл. 1?

Anna_90
Знаток
Повідомлень: 15
З нами з: 03 липня 2019, 10:30
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Anna_90 »

нива писав:
16 липня 2020, 17:38
Anna_90 писав:
16 липня 2020, 16:54
Як подати корегуючу довідки про розпорядника акцизного складу? Невірно вказали серійний номер витромітра.
Я ж правильно розумію, якщо в нас АЗС з двома резервуарами, то я вношу дані паливних колонок в Табл 1 і Табл 2?
І чи потрібно заповнювати графік роботи?
В таб.1 вы указываете данные уровнемеров. Вы установили уровнемеры на резервуары?
В таб.2 вы вносите данные расходомеров. Но т.к. у вас АЗС, то колонка является расходомером, поэтому указываете данные колонки.
Если АЗС работает без выходных таб.3 не заполняеете.
Как откорректировать справку - читайте в самой справке внизу.
Також проблема, не реєструється "Довідка про зведені за добу підсумкові дані". АЗС вже 3 дні працює, нічого зареєструвати не можу. Власники не хочуть встановлювати рівнеміри.

Аватар користувача
Андрій61
Высший разум
Высший разум
Повідомлень: 661
З нами з: 24 липня 2017, 15:44
Дякував (ла): 243 рази
Подякували: 353 рази

Повідомлення Андрій61 »

Anna_90 писав:
17 липня 2020, 00:19

Також проблема, не реєструється "Довідка про зведені за добу підсумкові дані". АЗС вже 3 дні працює, нічого зареєструвати не можу. Власники не хочуть встановлювати рівнеміри.
Если владельцев никто не "крышует" , будет крепкое попадалово ...........
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.

нива
Высший разум
Высший разум
Повідомлень: 802
З нами з: 20 квітня 2012, 04:33
Дякував (ла): 622 рази
Подякували: 222 рази

Повідомлення нива »

Anna_90 писав:
16 липня 2020, 23:01
А если уровнемеры не установлені? Как заполнить табл. 1?
Никак.
Anna_90 писав:
17 липня 2020, 00:19
Також проблема, не реєструється "Довідка про зведені за добу підсумкові дані". АЗС вже 3 дні працює, нічого зареєструвати не можу. Власники не хочуть встановлювати рівнеміри.
Пока не зарегистрируете справку на розпорядника акц. складу, справки про зведені за добу дані не будут приниматься.

Штраф за работу без уровнемеров 20тыс., штраф за неподачу ежедневной справки 1тыс. грн. Если вашим собственникам дешевле платить штрафы, чем установить уровнемеры, то платят штрафы

Anna_90
Знаток
Повідомлень: 15
З нами з: 03 липня 2019, 10:30
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Anna_90 »

Андрій61 писав:
17 липня 2020, 12:05
Anna_90 писав:
17 липня 2020, 00:19

Також проблема, не реєструється "Довідка про зведені за добу підсумкові дані". АЗС вже 3 дні працює, нічого зареєструвати не можу. Власники не хочуть встановлювати рівнеміри.
Если владельцев никто не "крышует" , будет крепкое попадалово ...........
Владельцы договоролись, что несколько месяцев будут работать без установления равномеров, но ежедневную Справку сказали подавать :dash:Я запуталась окончательно

Аватар користувача
Андрій61
Высший разум
Высший разум
Повідомлень: 661
З нами з: 24 липня 2017, 15:44
Дякував (ла): 243 рази
Подякували: 353 рази

Повідомлення Андрій61 »

нива писав:
17 липня 2020, 14:16
Anna_90 писав:
16 липня 2020, 23:01
А если уровнемеры не установлені? Как заполнить табл. 1?
Никак.
Anna_90 писав:
17 липня 2020, 00:19
Також проблема, не реєструється "Довідка про зведені за добу підсумкові дані". АЗС вже 3 дні працює, нічого зареєструвати не можу. Власники не хочуть встановлювати рівнеміри.
Пока не зарегистрируете справку на розпорядника акц. складу, справки про зведені за добу дані не будут приниматься.

Штраф за работу без уровнемеров 20тыс., штраф за неподачу ежедневной справки 1тыс. грн. Если вашим собственникам дешевле платить штрафы, чем установить уровнемеры, то платят штрафы
+200%
Прямая ссылка:
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2755-17/conv#n12283

Штрафы платит Главный бухгалтер и руководитель организации (который может быть подставным)! А собственники - они в стороне..............
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.

Marishok
Профи
Повідомлень: 39
З нами з: 11 червня 2019, 11:06
Дякував (ла): 14 разів

Повідомлення Marishok »

Доброго дня, хто підскаже якщо встановлені рівноміри і підключені до РРО то не потрібно подавати довідку через медок воно саме автоматом передається чи як?

Аватар користувача
Андрій61
Высший разум
Высший разум
Повідомлень: 661
З нами з: 24 липня 2017, 15:44
Дякував (ла): 243 рази
Подякували: 353 рази

Повідомлення Андрій61 »

Marishok писав:
20 липня 2020, 10:58
Доброго дня, хто підскаже якщо встановлені рівноміри і підключені до РРО то не потрібно подавати довідку через медок воно саме автоматом передається чи як?
а почему не спросите у своего ПОСТАВЩИКА ПО "МЕДОК" ??
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.

Відповісти

Повернутись до “Інші податки та збори”