Списания ГСМ
-
- Знаток
- Дякував (ла): 16 разів
- Подякували: 2 рази
Колеги поделитесь пожалуйста актом на списание ГСМ , по какой форме списываете или сами разрабатывали акт????
-
- Оракул
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 114 разів
Сама разработала. Приказом по фирме ввела в действие. Самый простой- 9 столбиков)). Ежемесячное списание.POCAHONTAS8 писав: ↑23 вересня 2020, 13:51Колеги поделитесь пожалуйста актом на списание ГСМ , по какой форме списываете или сами разрабатывали акт????
Найменування палива (од. виміру)
Остаток на начало періода кіл-ть сума,
Отримано за період кіл-ть сума,
Витрачено за період кіл-ть сума,
Залишок на кінець періода кіл-ть сума.
Пишу что в т.ч. на картах и в баке.
Вот как то так.
тут не знаю ще як маю списати, а ви мене ще цією ліцензією порадували.Nelli-Nelli писав: ↑23 вересня 2020, 12:32Тут написано слово пропан . Вам не здається, що попахує отриманням ліцензіі на зберігання?oksanasmm писав: ↑22 вересня 2020, 15:48Что бы не плодить тем спрошу в этой. Подскажите пожалуйста на предприятии в цех купили тепловую пушку для обогрева и для просушки изделия. Для этого покупаем пропан и диоксид. Подскажите пожалуйста, может кто то сталкивался как списать и какие документы нужны как основание для списания пропана и диоксида.
-
- Оракул
oksanasmm писав: ↑23 вересня 2020, 16:39тут не знаю ще як маю списати, а ви мене ще цією ліцензією порадували.Nelli-Nelli писав: ↑23 вересня 2020, 12:32Тут написано слово пропан . Вам не здається, що попахує отриманням ліцензіі на зберігання?oksanasmm писав: ↑22 вересня 2020, 15:48Что бы не плодить тем спрошу в этой. Подскажите пожалуйста на предприятии в цех купили тепловую пушку для обогрева и для просушки изделия. Для этого покупаем пропан и диоксид. Подскажите пожалуйста, может кто то сталкивался как списать и какие документы нужны как основание для списания пропана и диоксида.
З Ліцензією на зберігання стілько питань. Тому й придбала ії. Й Вам раджу. Її не тяжко придбати. А з приводу списання, коли не знаю точно куди списати, то списую на 91 А потім вже, при нагоді буду рішати й сперічатися з податковою- права я чи ні))
Дякую вам, а може ще підкажите, чи потрібно мені вимагати розрахунки, акти з виробництва як підставу для списання пропану та діоксиду . ДякуюИрина 22 писав: ↑23 вересня 2020, 16:50oksanasmm писав: ↑23 вересня 2020, 16:39тут не знаю ще як маю списати, а ви мене ще цією ліцензією порадували.Nelli-Nelli писав: ↑23 вересня 2020, 12:32
Тут написано слово пропан . Вам не здається, що попахує отриманням ліцензіі на зберігання?
З Ліцензією на зберігання стілько питань. Тому й придбала ії. Й Вам раджу. Її не тяжко придбати. А з приводу списання, коли не знаю точно куди списати, то списую на 91 А потім вже, при нагоді буду рішати й сперічатися з податковою- права я чи ні))
-
- Оракул
oksanasmm писав: ↑23 вересня 2020, 22:31Дякую вам, а може ще підкажите, чи потрібно мені вимагати розрахунки, акти з виробництва як підставу для списання пропану та діоксиду . Дякую
Я би списувала Бух довідкою з коментарем. Розрахунок мабудь є у паспорті вашої пушки або в інеті, на нього б й силалась))
Но якщо ваші працівники нададуть такий розрахунок, то згідно розрахунку.
Спасибо вам большое.Ирина 22 писав: ↑24 вересня 2020, 09:25
Я би списувала Бух довідкою з коментарем. Розрахунок мабудь є у паспорті вашої пушки або в інеті, на нього б й силалась))
Но якщо ваші працівники нададуть такий розрахунок, то згідно розрахунку.