Та ніяких

Сьогодні чудова стаття на сайті Реєструємо ПРРО: нюанси заповнення заявиОля-ля777 писав: ↑25 вересня 2023, 12:22ФОП послуги надає на дому у клієнтів. Репетитор. Транспортного засобу немає. Ходить до клієнтів пішки. Зареєструвала ПРРО на адресу прописки ФОП, назву ГО зазначила ФОП Іванов І.І. (як радять податківці). Тип ПРРО вказала стаціонарний. А потім засумнівалась. Можливо треба було вказувати "пересувний"?
Реєструю то я ПРРО фактично на квартиру за місцем зберігання смартфона (квартира стаціонарна). А от тип ПРРО який зазначати? Пересувний чи стаціонарний?
Добрый день. У меня тоже эта тема интересует. Я вот вычитал, что можно сделать Печать предприятия и зарегистрировать ее на несколько ПРРО. Кто то такое делал? И где эту печать ПРРО можно сделать?morkovka писав: ↑01 жовтня 2023, 21:54Підкажіть, будь ласка, як правильно зареєструвати касирів в 5-прро?
Треба щоб у кожного продавця був окремий ключ, так?
Тобто в мене в цілому, наприклад, 3 продавці, працюють позмінно - вони повинні кожен сам собі зробити той електронний ключ? А я вже у них його беру, та реєструю в 5-прро відповідно за кожним з них?
Чи це я можу зробити за них самостійно, як ФОП, через свій профіль у приваті, наприклад? Створити 3 додаткових кеп, та зареєструвати під продавців згідно з їх ІПН?
Чи я не можу створювати багато кеп, але це можна зробити за допомогою електронної печатки? та ІПН продавців у 5-прро?
Треба щоб у кожного продавця був окремий ключ. 3 продавці — вони повинні кожен сам собі зробити електронний ключ. А Ви вже у в 5-ПРРО реєструєте відповідно за кожним з сертифікатів до ключівmorkovka писав: ↑01 жовтня 2023, 21:54Підкажіть, будь ласка, як правильно зареєструвати касирів в 5-прро?
Треба щоб у кожного продавця був окремий ключ, так?
Тобто в мене в цілому, наприклад, 3 продавці, працюють позмінно - вони повинні кожен сам собі зробити той електронний ключ? А я вже у них його беру, та реєструю в 5-прро відповідно за кожним з них?
Повернутись до “Банк, каса, підзвіт”