Це як кошти під звіт , водії Вам оформляють авансовий звіт за використані кошти (або Ви його заповнюєте) , підписи підзвітної особи, затвердження у керівника та видаєте кошти із каси оформлюючи видатковим ордером.
Касса
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 399 разів
- Подякували: 905 разів
-
- Светоч Мысли
Може я по-старинці працюю і продвинута молодь знає менш трудозатратний спосіб ...
Я не знаю іншого способу розрахунку із підзвітними особами, навіть по розрахункам з післяплатою.
Я б не ризикнула по-іншому і без підпису директора видавати кошти (навіть, якщо все оформлено пізніше).
-
- Светоч Мысли
- Орлов
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 317 разів
Имхо, все топливо придется приходовать на одного водителя, у которого могут возникнуть проблемы с его списаниемNelli-Nelli писав: ↑10 лютого 2021, 09:55Можна взагалі один авансовий на ОДНУ підзвітну особу і документи на видачу із каси робити теж на ОДНУ підзвітну особу.
З повагою А.Орлов
– Коли ви вперше усвідомили, що ви бухгалтер?
– Дешева бухгалтерія дорого коштує.
- dura Lex, sed Lex (Закон суворий, але це закон)
– Коли ви вперше усвідомили, що ви бухгалтер?
– Дешева бухгалтерія дорого коштує.
- dura Lex, sed Lex (Закон суворий, але це закон)
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 273 рази
- Подякували: 81 раз
1. Вам так ответили. Водитель лично подает авансовый отчет, а вы его проводите и оформляете. И сколько чеков в его отчете-это "гемор" для водителя, а не для вас. Не вы (бухгалтер) пишите авансовый отчет за кого-либо.
2. Если водила вначале получил в кассе предприятия деньги в подотчет, то есть сроки на подачу авансового отчета.
Если водила вначале потратил свои деньги, то ограничения по срокам на подачу авансового отчета нет. Хоть один раз в месяц пусть подает за все покупки бензина.
Якщо це розрахункова операція, і на підприємстві не має касового апарату, тоді тільки через банк.
Розрахункова операція - приймання від покупця готівкових коштів, платіжних карток, платіжних чеків, жетонів тощо за місцем реалізації товарів (послуг), видача готівкових коштів за повернутий покупцем товар (ненадану послугу)
Шеймус писав: ↑06 травня 2021, 11:39Якщо це розрахункова операція, і на підприємстві не має касового апарату, тоді тільки через банк.
Розрахункова операція - приймання від покупця готівкових коштів, платіжних карток, платіжних чеків, жетонів тощо за місцем реалізації товарів (послуг), видача готівкових коштів за повернутий покупцем товар (ненадану послугу)
Дякую вам. А то директор приїхав та з інтузіазмом почав розповідати, що десь хтось за послуги бере готівку без касового апарату і він так хоче!!!!!