Спасибо огромное, уже все зашло! в кабинете все увидела! Всем Спасибо за поддержку и быстрые ответы!Ирина 22 писав: ↑08 липня 2020, 11:27"До уваги платників! Зарахування податків, зборів інших платежів до бюджетів та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування здійснюється відповідно до правил функціонування платіжних систем і систем розрахунків в Україні, порядку проведення переказу коштів у межах України, порядку взаємодії ДПС та Держказначейства у процесі ведення органами ДПС оперативного обліку податків і зборів, та інших платежів до бюджетів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування."
это с кабинета.
Так что ждите и пока не переживайте!
оплата налогов!!!!!
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 1 раз
-
- Оракул
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 114 разів
Податки різні бувають, тому й розвиток сюжету -різний.
Наприклад: * ЕДИНИЙ ПОДАТОК- платник ЄП, у якого виник борг у поточному кварталі, протягом наступних двох кварталів має можливість сплатити цей податковий борг. У разі його несплати такому платнику податків анулюється реєстрація в останній день другого із двох послідовних кварталів. * ЄСВ- штраф, пеня.
Я не беру до уваги карантин. Бо з Вашого питання нічого не ясно.
- Ребекка
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 273 рази
- Подякували: 81 раз
Раньше: я бы запросил сверку уплату по ЕСВ налоговой .А там видно что есть переплата по ЕСВ. Это уже документ.
Сейчас: в элкабинете вы видите,что есть переплата.А можно ли распечать это,и будет ли это достаточно для банка (это документ) не знаю.
Сейчас: в элкабинете вы видите,что есть переплата.А можно ли распечать это,и будет ли это достаточно для банка (это документ) не знаю.
- Ребекка
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
меня интересует как это сейчас работает из-за введения квартальной отчетности.
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 16 разів
Я понимаю что форс мажор,и можем не платить налоги,но если мы хотим и можем,пройдёт ли платёж, кто знает достоверную информацию
-
- Гений
- Дякував (ла): 202 рази
- Подякували: 196 разів
я в пятницу платила поставщикам и на армию, все прошло. Только все кредиты и овердрафты заморожены.стефания3108 писав: ↑26 лютого 2022, 22:28Я понимаю что форс мажор,и можем не платить налоги,но если мы хотим и можем,пройдёт ли платёж, кто знает достоверную информацию