Сторінка 1 з 1

Ведение кафе на общей системе.

Додано: 15 березня 2012, 09:39
Lenusya1256
Подскажите как правильно вести кафе на общей системе. Какие необходимо оформлять документы, учет товаров, списани, очень нужна ваша помощь.

Re: Ведение кафе на общей системе.

Додано: 25 березня 2012, 12:41
Лада
Ваше питання дуже загальне.
Подивіться на наш перелік деяких документів:
Розділ 04. Облік матеріальних цінностей.

Спец. документи для громадського харчування:
д. 0415 - Денний забірний лист для громадського харчування
д. 0416 - Калькуляційна карта страви
д. 0417 - Перелік необхідних страв за період
д. 0418 - Калькуляційна відомість до переліку страв
д. 0419 - Список продуктів для приготування страви

Збірник рецептур

і задавайте більш конкретні питання у відповідних темах форуму.