Податкове повiдомлення-рiшення (форма 'Р')

Питання, гарячі настільки, що немає часу шукати відповідь
wwwEkaterina
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення wwwEkaterina »

Добрый день.
Подскажите пожалуйста в таком вопросе.
В электронном кабинете в меню "стан розрахунків з бюджетом" появилась задолженность по "Податкове повiдомлення-рiшення (форма 'Р')" где можно посмотреть это решение, физически оно к нам не пришло.

STO Iryna
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 95 разів

Повідомлення STO Iryna »

в личном кабинете в разделе профиль платника, в самом конце последний про ппр, но я не знаю как их от туда открыть, только авидно их перечень сумму штарфов и оплачений он или врученый

nYsYa
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення nYsYa »

В нас таке ж саме, при чому, в кабінеті навіть бачу, що вручене! Дзвонила в податкову, сказали писати лист через кабінет з проханням надіслати копію акту. Вже міс пройшов - відповіді немає. Тут телефонують з податкової нагадують, що є борг, кажу, що немає листів - назвали мені трекінг листа (перевіряю - воно місяць вже на відділенні пошти й повідомлень його забрати немає, йдемо туди - шукали пів дня!). Але лист не з копією акту, а з вимогою. Де прописане, що є борг такий то, та до нього додається детальний опис! А в описі - детально лише реквізити для створення платежу :D .

І ще така розмова вийшла з податківцем - що сплатити треба на реквізити саме рахунку ПДВ, не як зазвичай поповнюємо казначейський рахунок, але!!! але, нарахували штраф вони самі, ще в серпні! була декларація за серпень та вересень, по ним поповнювали рахунок і ці гроші пішли на погашення того акту! Виходить, на рахунок платити треба інший, але закриття боргів за порядком! Тепер, виходить, будуть ще нараховувати пені за несвоєчасні оплати за деклараціями :cry:

Анастасія0707
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Анастасія0707 »

Доброго дня, розкажуть будь-ласка як ви розібралися з цією ситуацією, у нас зараз вийшло так саме?

М@рина.
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 54 рази

Повідомлення М@рина. »

Анастасія0707 писав:
03 грудня 2023, 21:52
Доброго дня, розкажуть будь-ласка як ви розібралися з цією ситуацією, у нас зараз вийшло так саме?
В мене те ж саме, тільки з 4ДФ. Побачила штраф в кабінеті. Дзвонила, сказали, що в них рахується, що повідомлення вручене (акт перевірки 28 вересня, вручено на початку жовтня, в кабінеті ж з’явилося 13 листопада). Ніяких документів немає. Сплатила штраф, так фігась - після сплати з’явилась пеня за несвоєчасну сплату штрафу. Називається, без мене мене женили.....

Відповісти

Повернутись до “911 - Невідкладна бухгалтерська допомога”