Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


02.04.14
1350 0 Печатать

Прага ждет лучшего бухгалтера по заработной плате!

   1 квітня 2014 року стартував професійний конкурс «Кращий бухгалтер із заробітної плати – 2014».
   
   
Головний приз конкурсу – подорож на двох до ПРАГИ!

   
    Учасником конкурсу може бути кожен фахівець у сфері бухгалтерського обліку, що має досвід у нарахуванні заробітної плати та працює на території України.
   
    Для участі в конкурсі необхідно зареєструватися на сайті www.zpl.com.ua і виконати тестові завдання. Переможці також отримують у подарунок програму «1С:Зарплата та управління персоналом для України 8», сертифікат на придбання дизайнерського одягу від Анни Бублік подарунків від партнерів конкурсу!
   
    Конкурс проводиться вже третій рік поспіль. За цей час понад 5000 фахівців з бухгалтерського обліку взяли участь у конкурсі. Переможці та лауреати не тільки отримали цінні подарунки та приємні спогади від спілкування з колегами на церемонії нагородження, а й мають змогу поділитися своїм досвідом на сторінках журналу «Заработная плата».
   
   Організатор — щомісячний професійний журнал «Заработная плата».
   
   Журнал видається з 2006 р. для бухгалтерів-практиків, економістів й усіх фахівців із заробітної плати, які займаються організацією, розрахунком, обліком та оподаткуванням оплати праці. Завжди актуальна та необхідна інформація для фахівців підприємств усіх форм власності. Для передплатників щодня працює безкоштовна телефонна лінія «Запитання — відповідь».
   
   З питань, пов’язаних з організацією та проведенням конкурсу, будь ласка, звертайтеся:
   Вікторія Ємельянова,
   координатор проекту
   тел. 044 568-50-60
   моб. 050 343 04 33
   vika@profpressa.com
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям