Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


06.04.14
1484 1 Печатать

Для торговли на рынке приобретать торговый патент не нужно

   Як розповіли у Головному управлінні Міндоходів у Луганській області, не потрібно придбавати торговий патент для провадження торговельної діяльності та діяльності з надання платних послуг суб’єктам господарювання фізичним особам-підприємцям, які провадять торговельну діяльність у межах ринків усіх форм власності, відповідно до абзацу «в» пп.267.1.2 п.267 ст.267 розділу ХІІ Податкового кодексу України.
   
   Зокрема, не повинні придбавати торговий патент фізичні особи-підприємці, які провадять торговельну діяльність з лотків і прилавків, що надаються в оренду суб’єктам господарювання-фізичним особам та розташовані в межах спеціалізованих підприємств сфери торгівлі ринків усіх форм власності.
   
   Нагадаємо, згідно Податкового кодексу пунктами продажу товарів можуть бути магазини, кіоски, палатки, автомагазини, розвозки, інший вид пересувної торговельної мережі, лотки, прилавки, стаціонарні, малогабаритні й пересувні автозаправні станції, заправні пункти, які здійснюють торгівлю нафтопродуктами, скрапленим та стиснутим газом, фабрики-кухні, фабрики-заготівельні, їдальні, ресторани, кафе, закусочні, бари, буфети, відкриті літні майданчики, оптові бази, склади-магазини, інші приміщення, які використовуються для здійснення оптової торгівлі за готівку, інші готівкові платіжні засоби та з використанням платіжних карток тощо.
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • КОД
07.04.14 10:00

очень много букофффф... а суть вопроса явно и четко прописана в законе... вот лучше б налоговики Луганской области рассказали схемы чтоб можно было по ним работать )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям