Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


23.09.16
4763 3 Печатать

Лікарняні та декретні не включають до середньоденної зарплати

До розрахунку середньоденної зарплати для нарахування виплат за загальнообов'язковим державним соціальним страхування мне включають лікарняні та декретні. Про це нагадали у своєму роз'ясненні фахівці ФСС з ТВП.

Адже календарні дні, не відпрацьовані з поважних причин (тимчасова непрацездатність, відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами, для догляду за дитиною та без збереження зарплати), не враховують під час обчислення середньоденної зарплати.

Окрім того, якщо із розрахункового періоду виключають повний місяць (з першого до першого числа), нараховану у цьому періоді зарплату (матеріальну допомогу, премію тощо) також не враховують у розрахунку середньоденної зарплати.

Лист ФСС з ТВП від 20.09.2016 р. № 2.4-46-1616

 

 

 

По материалам Головбух24

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Ха-ха
23.09.16 09:00

Супер!!!

Ответить
  • ^^^
23.09.16 12:25

"мне включають лікарняні та декретні"?????? Мда...

Ответить
  • Джаконда
23.09.16 15:25

мне включають лікарняні та декретні. Про це нагадали у своєму роз'ясненні фахівці ФСС з ТВП.???? Хоть бы смотрели ,что выходит на печать!

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям