Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


28.09.16
4396 3 Печатать

Проект нової форми звітності № 3-ПН „Інформація про попит на робочу силу (вакансії)”

На сьогодні механізм подання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про вакансії врегульовано наказом Мінсоцполітики від 31.05.2013  № 316 „Про затвердження  форми звітності № 3-ПН „Інформація про попит на робочу силу (вакансії)” та Порядку її подання” (зареєстр. в Мін’юсті за № 988/23520 від 17.06.2013) (далі – Форма № 3-ПН).

Практика застосування Форми № 3-ПН засвідчила необхідність спрощення процедури її заповнення роботодавцем та надання роботодавцю можливості щодо уточнення раніше поданої інформації. Крім цього, для здійснення належного аналізу заявлених вакансій слід передбачити у Формі   № 3-ПН розширену інформацію щодо розмірів заробітної плати.

Також у зв’язку з внесенням змін до чинного законодавства, виникла необхідність змінити у Формі № 3-ПН назви освітньо-кваліфікаційних рівнів претендетнів на вакансію та включити до окремих категорій громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, учасників антитерористичної операції та внутрішньо переміщених осіб.

 

По материалам Мінсоцполітики

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Шурик
28.09.16 03:34

Что же вы делали для создания робочих мест ?

Ответить
  • Оксана
28.09.16 10:00

Самий кращий попит на вакансії на сайтах. А "Практика застосування Форми № 3-ПН засвідчила необхідність" відміни цієї форми.

Ответить
  • Елена
28.09.16 12:33

А эту форму сейчас можно подать в эл.виде или только в бумажном?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям