Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


11.10.16
2721 0 Печатать

Уряд схвалив подання звітності про обіг марок акцизного податку в електронній формі

Уряд постановою від 05.10.2016 р. № 683 вніс зміни до Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

У зв'язку з переходом на електронний документообіг Кабінет Міністрів України схвалив подання звітності про обіг марок акцизного податку в електронній формі.

Реалізація ухваленої постанови забезпечить скорочення паперового документообігу підприємствами-виробниками, імпортерами підакцизної продукції та органами ДФС, а також унеможливить безпосередній контакт при наданні заявки-розрахунку на отримання марок акцизного податку та звітів щодо їх використання між посадовими особами суб'єктів господарювання та органів ДФС.

Нагадаємо, чинним Положенням передбачено подання виробниками та імпортерами алкогольних напоїв та тютюнових виробів заявки-розрахунку про потребу в марках акцизного податку та звіту про їх використання у паперовому вигляді.

По материалам КМУ
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям