Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


17.10.16
3766 0 Печатать

Організувати бухоблік у їдальні для харчування працівників підприємство може самостійно

Мінекономрозвитку в листі від 24.06.2016 р. № 3631-04/19071-07 зазначило: порядок відображення в бухгалтерському обліку господарських операцій суб'єктами господарювання у сфері громадського харчування, а також питання методології бухгалтерського обліку викладені в Методичних рекомендаціях щодо впровадження національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку у сфері громадського харчування і побутових послуг, гармонізованих з міжнародними стандартами, затверджених наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 17.06.2003 р. № 157. Останні мають винятково рекомендаційний характер і не є обов'язковими до застосування суб'єктами господарювання.

Своєю чергою, із часу затвердження цих Методрекомендацій до законодавства внесено зміни й доповнення, тож вони можуть бути застосовані лише з урахуванням положень чинних законодавчих і нормативно-правових актів.

По материалам Інтерактивна бухгалтерія

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям