Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


28.10.16
6856 2 Печатать

Із 4 листопада — нові Типові форми з обліку та списання основних засобів для бюджетників (можуть застосовуватися юр.особами незалежно від їх форм власності)

Із 04 листопада 2016 року запрацюють типові форми з обліку та списання основних засобів суб’єктами державного сектора, передає Buhgalter.com.ua.

Адже цього дня заплановано до публікації в журналі «Офіційний вісник України» № 85 за 04.11.2016 р. наказ Мінфіну «Про затвердження типових форм з обліку та списання основних засобів суб’єктами державного сектору та порядку їх складання» від 13.09.2016 р. № 818.

Порядок застосовується при складанні типових форм з обліку та списання основних засобів розпорядниками бюджетних коштів, Державною казначейською службою України та фондами загальнообов’язкового державного соціального і пенсійного страхування

У разі необхідності суб’єкти державного сектору можуть вести «Опис інвентарних карток з обліку основних засобів» та «Інвентарний список основних засобів», які складаються у довільній формі.

Типові форми з обліку та списання основних засобів можуть застосовуватися юридичними особами, створеними відповідно до законодавства України, незалежно від їх організаційно-правових форм і форм власності, а також представництвами іноземних суб’єктів господарської діяльності.

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • eMelya
28.10.16 01:21

Мінфін, мабуть, знаходиться в якійсь аномальній зоні. Рік думати і під саму інвентаризацію - сюрпрайз :)

Ответить
  • Синява
28.10.16 09:18

Формофилы какие-то.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям