Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


20.12.16
3438 1 Печатать

Гранична тривалість відрядження має свої винятки

Строк відрядження визначає керівник, але він не може перевищувати (зокрема, закордонного відрядження) 60 календарних днів, за винятком визначених законодавством окремих випадків.

Так, строк відрядження працівників, яких направляють за кордон за зовнішньоекономічними договорами (контрактами) для виконання монтажних, налагоджувальних, ремонтних, проектних, проектно-пошукових, будівельних, будівельно-монтажних і пусконалагоджувальних робіт, здійснення шеф-монтажу й авторського нагляду під час будівництва, обслуговування та забезпечення функціонування національних експозицій на міжнародних виставках, проведення гастрольних та інших культурно-мистецьких заходів, не має перевищувати одного року.

Питання оформлення подовження строку відрядження, відшкодування витрат, понесених працівником у зв’язку з таким відрядженням, й оплати його праці належать до компетенції Мінсоцполітики.

Лист ДФС від 08.12.2016 р. № 26653/6/99-99-13-02-03-15

По материалам Головбух24

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • andrey99ua
20.12.16 09:24

60 днів - для держслужбовців

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям