Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


22.12.16
1446 0 Печатать

Уряд схвалив рішення щодо продовження дії ввізного мита на товари з РФ

21 грудня на засіданні Уряду ухвалив рішення про продовження дії ставок ввізного мита до імпорту товарів, країною походження яких є Російська Федерація. Ставки ввізного мита діятимуть до 31 грудня 2017 року (включно).

Таке рішення було ухвалено у відповідь на введення Російською Федерацією відповідних торговельних заборон та обмежень стосовно України. З 1 січня 2016 року діє перелік української продукції, при ввезенні якої в односторонньому порядку стягуються мита у розмірі ставок Єдиного митного тарифу ЄАЕС. Також слід зазначити, що Російська Федерація призупинила дію Договору про зону вільної торгівлі в рамках СНД стосовно України.

Рішення про продовження дії ставок ввізних мит на російські товари є частиною комплексної протидії економічній агресії РФ проти України. Крім того, Україна продовжує вимагати скасування неправомірних обмежувальних заходів в рамках Світової організації торгівлі.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям