Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


05.01.17
6184 0 Печатать

Затверджено Реєстр великих платників податків на 2017 рік

Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби повідомляє, що з 01 січня 2017 року, відповідно до змін внесених до Податкового кодексу України Законом України від 21 грудня 2016 року № 1797-VIII, великий платник податків - це юридична особа або постійне представництво нерезидента на території України, у якої обсяг доходу від усіх видів діяльності за останні чотири послідовні податкові (звітні) квартали перевищує 1 мільярд гривень або загальна сума платежів, сплачених до Державного бюджету України, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, за такий самий період перевищує двадцять мільйонів гривень.

Реєстр великих платників  податків на 2017 рік затверджено наказом ДФСУ від 26.12.2016 р. № 1036 та розміщено на офіційному веб-порталі ДФС України за посиланням http://sfs.gov.ua/diyalnist-/zakonodavstvo-pro-diyalnis/nakazi-pro-diyalnist/70776.html.

Шановні платники, звертаємо вашу увагу, що відповідно до вимог Податкового кодексу, всі великі платники податків, що включені до Реєстру ВПП на 2017 рік, будуть обслуговуватись у контролюючому органі, що здійснює супроводження великих платників податків, а саме в Офісі великих платників, з початку податкового періоду (календарного року), на який сформовано реєстр.

У разі виникнення питань щодо реєстрації та обліку, а також подання та реєстрації електронної звітності (в т.ч. в частині реєстрації податкових накладних), та Договорів про визнання електронних документів ви можете звернутись до управління обслуговування платників за телефонами:

  • Відділ реєстрації та обліку платників 454 17 22

  • Відділ електронних сервісів та звітності 454 09 88.

По материалам Офіс великих платників податків ДФСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям