Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


11.01.17
6434 7 Печатать

Щодо подання звітності по коштах загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням за 2016 рік.

Настав термін подачі звітності по коштах загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням за 2016 рік.

Відповідно до п. 2 та п. 8 част. 2 ст. 15 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” від 23.09.1999 р. № 1105-XIV (зі змінами та доповненнями) та п. 3.1, п. 4.1 “Порядку формування та подання страхувальниками звітності по коштах загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням”, затвердженого постановою правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності 18 січня 2011 року за № 4 (далі — Порядок № 4), страхувальники зобов’язані формувати та подавати до органів Фонду звітність щодо коштів загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням.

Згідно з додатком 1 до Порядку № 4 звіт по коштах загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням подається за формою Ф4-ФСС з ТВП до робочого органу ФСС ТВП за місцем обліку. 
Страхувальники зобов’язані складати та подавати звіт не пізніше 20 числа наступного за звітним періодом місяця, тобто за 2016 рік– до 20 січня 2017 року (включно).

За неподання або несвоєчасне подання встановленої звітності передбачена адміністративна відповідальність.
Так, статтею 165-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено, що неподання або несвоєчасне подання встановленої звітності посадовими особами підприємств, установ, організацій, фізичними особами, які використовують найману працю, тягне за собою накладення штрафу від восьми до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Ті самі дії, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за одне з правопорушень, зазначених у частині першій цієї статті, тягнуть за собою накладення штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Завантажити бланк звіту

 

По материалам Лівобережна дирекція КМВ ФСС з ТВП

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Оксана
11.01.17 08:49

Этот отчет подают все или только те, у кого наступал страховой случай???

Ответить
  • Наталья
11.01.17 09:11

Оксана, только те, у кого были выплаты от соцстраха

Ответить
  • О_о
11.01.17 20:12

Наталья, я нульовки тоже носила, в ФСС ни слова, что не надо, брали отчет и вносили в комп

Ответить
  • Маска
11.01.17 09:39

Наталья, так чего они нагнетают, фискалюги.

Ответить
  • Буржуй
11.01.17 12:21

Подскажите а несчастный случай сдавать?

Ответить
  • Виталий
11.01.17 14:55

Буржуй, Ну если у вас на стройке несчастные случаи были тогда сдавать. А так не нужно

Ответить
  • Коза Дереза
11.01.17 18:16

Несчастный отчет/додаток/, тот ,что раз в год сдавали, отменили???

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям