Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


07.02.17
7545 6 Печатать

Андрій Рева: На сьогодні не накладено жодного штрафу 320 тисяч гривень

На сьогодні не накладено жодного штрафу 320 тисяч гривень. Таку інформацію озвучив Міністр соціальної політики Андрій Рева під час робочої наради під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

За словами Міністра, у січні 2017 року підрозділом Державної служби праці було проведено 750 перевірок роботодавців, з яких 73 роботодавці державної та 116 комунальної форми власності. 

Урядовець звернув особливу увагу на зростання кількості звернень від роботодавців за роз’ясненнями. Це свідчить про те, що люди не бажають порушувати Закон, вони хочуть жити у правовому полі. 

„Роз’яснень ми надали в декілька разів більше, ніж провели перевірок, натомість жодного штрафу 320 тисяч гривень не накладено”,- наголосив Андрій Рева і додав, що було направлено відповідне доручення Держслужбі праці про застосування приписів замість штрафних санкцій у разі виявлення порушень та про необхідність інформаційної і роз’яснювальної роботи з роботодавцями. Такий підхід, за словами Міністра, дозволить людям адаптуватися та правильно застосовувати законодавчі норми. 

 

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • ***
07.02.17 10:01

Договорились значит. Ничего нового. Еще одна кормушка.

Ответить
  • ппп
07.02.17 10:42

ну как говорил Бисмарк суровость законов Российской империи, компенсируется необязательностью их выполнения.

Ответить
  • ***
07.02.17 12:25

"Урядовець звернув особливу увагу на зростання кількості звернень від роботодавців за роз’ясненнями. Це свідчить про те, що люди не бажають порушувати Закон, вони хочуть жити у правовому полі. "Урядовець!! Це свідчить про те, що закони прийняли, а на ваших сайтах останні роз'яснення датовані вереснем 2016, люди не знають як це все на голову надіти з 1 січня

Ответить
  • Вова
08.02.17 12:48

Цікаво, штрафи не застосовують, а вже у січні купу інспекторів праці встигли посадити за хабарі

Ответить
  • Марта
08.02.17 13:29

320 не применяли это конечно же хорошо. А как на счет 96 тыс штрафа? Или, по мнению Ревы, эта цифра вполне по силам предпринимателям?Может штрафовать стоит после того, как посадят пару десятков депутатов за липу в е-декларациях?!!

Ответить
  • Вова
08.02.17 14:33

В принципі, у минулому році було 50 тис., і також не було жодного випадку застосування..

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям