Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


10.02.17
2680 0 Печатать

Збір за паркування

Змінами, внесеними Законом України від 20.12.2016 року № 1791-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році» до пп. 2681.3.1 п. 2681.3 ст. 2681 Податкового кодексу України, скасовано обмеження щодо мінімального розміру ставки збору та зменшено максимальний розмір збору з 0,15% до 0,075% мінімальної заробітної плати, установленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.

Визначено, що ставки збору за місця для паркування транспортних засобів встановлюються за кожний день провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів у гривнях за 1 м2 площі земельної ділянки, відведеної для організації та провадження такої діяльності.

По материалам ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям