Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


13.03.17
4379 4 Печатать

Нова форма акцизної накладної та порядку її заповнення - у проекті Мінфіну

Проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до форми акцизної накладної, форми розрахунку коригування акцизної накладної, форми заявки на поповнення (коригування) залишку пального, Порядку заповнення акцизної накладної, розрахунку коригування акцизної накладної, заявки на поповнення (коригування) залишку пального» (далі – проект наказу) розроблено відповідно до вимог статей 231, 232 розділу VI Податкового кодексу України, пунктів 106, 107 розділу I Закону України від 21 грудня 2016 року № 1797-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні».

Проектом наказу пропонується:

- передбачити, що акцизна накладна та розрахунок коригування акцизної накладної не надаються отримувачу пального у разі виробництва пального в споживчій тарі ємністю до двох літрів (включно) та внести відповідні зміни;

- встановити відвантаження або ввезення пального на умовах, визначених статтею 229 розділу VI Кодексу, здійснюється в межах ліміту квот, встановлених Кабінетом Міністрів України для отримувачів такого пального;

- затвердити особливості поповнення залишків пального без сплати акцизного податку органами Державного агентства резерву України.

Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акту надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:

Державна фіскальна служба України: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8, e-mail: control481@sfs.gov.ua.

Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2, e-mail:  pavlyuksg@minfin.gov.ua.

Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: м.Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

По материалам ДФС
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Юра Г.
14.03.17 05:49

Когда опубликуют новую флрму минфина и ежи с ними, желательно полосатую.

Ответить
  • Владимир
14.03.17 08:41

Юра Г. Улыбнул. Спасибо

Ответить
  • Nel
14.03.17 13:04

Ура-ура-ура!! Наконец-то!! А то податковые меняют, авансовые отчеты меняют, а акцизная накладная уже ГОД без изменения. Вот когда акцизную поменяют, тогда и заживем!

Ответить
  • злой бух
15.03.17 10:07

Кстати, им не мешало бы в расчете корректировки АН сразу же предусмотреть колонку - причина корректировки. а то надоели запросы налоговой - зачем это сделали...

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям