Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


16.03.17
3410 0 Печатать

Нацбанк спростив купівлю іноземної валюти за деякими операціями

Національний банк спростив купівлю іноземної валюти за деякими операціями, попит на валюту для проведення котрих не матиме дестабілізуючого впливу на ситуацію на валютному ринку.

По-перше, Національний банк дозволив здійснювати купівлю іноземної валюти суб’єктам господарювання за рахунок кредитних коштів у гривні, що залучені під державні гарантії з метою виконання програм, пов’язаних із підвищенням обороноздатності і безпеки держави.

По-друге, Національний банк запровадив спрощений порядок купівлі іноземної валюти для повернення за кордон іноземному інвестору процентів, нарахованих на залишок коштів на інвестиційному рахунку.

Відповідні зміни передбачені постановою Правління НБУ від 14.03.2017 р. № 22 "Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України". Вони набувають чинності з 16 березня 2017 року.

По материалам НБУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям